Inatt satte vi Ö 7.5 Runs i Marlins - Padres mycket fint! Ikväll ska vi till Cleveland och mötet mellan Cleveland Indians - Minnesota Twins.

Indians med ett 3W 1L record mot ett Twins med omvända siffror 1W 3L!

Twins kom tilll Cleveland under gårdagen efter sin tre match serie borta i Chicago mot White Sox där man lyckades få med sig en vinst på tre försök.

Indians kom hem ifrån Oakland hem till Cleveland igår efter två vinster och en förlust, men igår va man det segrande laget utan tvekan då man körde över Twins och vann med 7-2!
Men nu är det inget match-spel vi ska spela, inget Runs spel utan ett Hit spel.

Cleveland Indians flest Hits till @1.76 är det som gäller.

Clevelands Hits dom 4 senaste matcherna:
10-9 Win against Twins (home)
5-12 Lost against Oakland (away)
9-7 Win against Oakland (away)
8-5 Win against Oakland (away)

Indians har vunnit Hitsen i alla matcher som man lyckats vinna under säsongen, jag tror även att dom vinner matchen och Hitsen ikväll då man är det klart bättre laget!
Ikväll pitchar #59 Carlos Carrasco för Indianerna, den nu 27-årige Venezulen hade en tung säsong förra året med en ERA på 6.75 och ett record på 1W 4L Carrasco var skadad till och från under säsongen, men i år hoppas han på en skadefri säsong och att han på det viset kan kasta bättre.
Förra säsongen kastade han 30 Strike Out's och släppte 64 Hits.

Twins Hits dom 4 senaste matcherna:
10-9 Lost against Indians (away)
13-9 Lost against White Sox (away)
12-11 Win against White Sox (away)
11-7 Lost against White Sox (away)

Twins har slagit många Hits i sina matcher, men man har konstigt nog släppt 10 Hits eller fler i alla matcher under inledningen av säsongen, inga jätte siffror för pitcharna precis och ikväll är det #44 Kyle Gibson som ska överta kullen i Twins.
Förra säsongen hade han en ERA bara 0.22 lägre än Carrasco, han låg på 6.53 och hade ett record på 2W 4L, även han hade en tung säsong, Gibson gjorde 29 Strike Out's och släppte 69 Hits under förra säsongen. Ikväll tror jag att 26-åringen kommer få ge vika och Cleveland vinner både Hits matchen och matchen i sig!

Lycka till vid rygg!
Följ gärna @JonteMorriz på twitter!

This is the stats tab
This is the post tip