Jag har valt att skriva en rek mellan NAC Breda och FC Twente. Jag har spelat Breda +1.5 alltså vinst på uddamålsförlust, kryss eller vinst för Breda.

Breda tar idag emot tredje placerade Twente, ett Twente med inte världens bästa form just nu då de endast vunnit 3 matcher på de senaste 10. Breda brukar prestera hemma mot storlagen i ligan
0-0 mot Ajax
1-1 mot Feyenoord
2-1 mot Psv
3-0 mot AZ Alkmaar
Detta är deras matcher mot storlagen hemma på Rat Verlegh Stadion i år.

För er som gillar statistik så har Breda på de 13 senaste hemmamatcherna förlorat 2 matcher, bägge med 1-2, vilket skulle täcka linan.
Twente har på sina 13 senaste bortamatcher vunnit 4 matcher, endast en av de matcherna vann de med mer än ett mål, och det målet kom i 89e minuten.

Det som talar för den här reken ännu mer är skadeläget i lagen, Breda saknar till denna match en viktig pjäs, mittfältaren Buijs 29/5. Skadeläget för Twente ser dock mycket värre ut, de saknar försvararna Bengtsson 29/4 och Rosales 28/1, mittfältaren Eghan 23/5 saknas även, och sist men inte minst, anfallaren och målkungen i laget Castaignos 29/14.

Jag skulle inte bli förvånad om Breda vinner idag, men jag väljer att ta en lina som jag har väldigt svårt att se missad. Breda +1.5 till oddset 1.55 på bet365 .

Rygga på egen risk / Greed

This is the stats tab
This is the post tip