Speltips Tsonga - Kamke

Sport: Tennis
Spelstopp: 2014-04-06 16:00
Land: Frankrike
Liga: Davis Cup
Odds: 1,98
Speltips: Kamke +2,5 set
Spela på Speltips Tsonga - Kamke
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Kamke +2,5 set
bet365 livestreamar matchen.

Jag tror att Tsonga kommer att vara nervös mot Kamke. Just nu spelar han nog sin sämsta tennis sedan han proffs och förlorade första omgången mot Gojowczyk. Samma spelare som inte vunnit en match på tre månader.

Kamke var ruskigt bra mot Benneteau och kan ju spela fantastisk tennis inomhus. Tysken har riktigt fina grundslag och tycks i princip slå så hårt han kan, varje slag.
Tyskarna har ett jätteläge att skrälla och jag tror att Kamke kommer kriga som en galning. Han visade upp riktigt fin inställning mot Benneteau och med tanke på hur osäker Tsonga är just nu så tycker jag att han ska hänga med rätt bra.

Tsonga har spelat 12 matcher sedan Australian Open och har tappat set i 8 av dem. I ytterligare två har han vunnit i raka set, men mycket tighta matcher.
Nu har ju tysken dessutom en extrachans att plocka sitt set och jag tror att han tar den.

De har mötts två gånger tidigare där Tsonga tappade set på Indoor (samma underlag som vi spelar på idag) och vann i 3:e sets tiebreak i Wimbledon…så tysken har uppenbarligen hotat tidigare och nu när Tsonga är så pass under isen så känns 1,98 fint hos Unibet.
Spela på Tsonga - Kamke hos Unibet
Poldan - 5 April 2014 - 15:45
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: