Speltips S. Mariners @ O. Athletics

Sport: Baseball
Spelstopp: 2014-04-05 22:00
Land: USA
Liga: MLB
Odds: 1.79
Speltips: S. Mariners
Spela på Speltips S. Mariners @ O. Athletics
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på S. Mariners
Godkväll.

Ikväll beger vi oss mot Oakland och ett Athletics som är ett av de mest omtyckta lagen i MLB'n då dom har en speciell historia angående deras lag och ekonomi sen bakåt några år.
Athletics tar emot ett stabilt Mariners, som innan lagens första möte emellan, kom till Oakland med en stabil 3-0 win serie mot L.A Angels.Athletics väljer att starta matchen med ;

Dan Straily, hade en 3.96 ERA i förra årets upplaga av MLB'n och en win-loss rekord på o-imponerande 10-8 samt att han fick med sig 124 strikeouts över 152 innings. Hans fastballs snittar 145 km/h men får ofta sänka farten i kasten då han regelbundet tappar kontrollen när de hårda kasten delas ut och som ytterst ofta för honom brukar resultera i en snabbt trött arm.
Straily gick på en 4.73 ERA över 4 matcher under försäsongen.Mariners startar igång med att skicka ut ;

Felix Hernandez, signade för Mariners i Februari förra året, på ett 7-års kontrakt värt 175 miljoner dollar. Hans övergång och summa emellan är topp tre dyraste genom tiderna i MLB's historia.
Felix gav upp 3 runs över 6 inning i hans senaste match mot Angels men annars i mitt tycke va han väldigt stabil och kontrollerad. 2013 slutade har på en 12-10 W-L och en ERA på 3.04, det finns ingen som inte tror att han kommer förbättra den statistiken drastiskt denna säsong.
Hans fastballs går på en 145-150 km/h , han besitter även en fin kurvboll på cirka 115 km/h.Mariners förlorade första matchen mot Athletics med 3-2, en match jag tycker kunde slutat tvärtom och lite till, mycket slarv från M's sida. Dom är tippade till att nå bra framgångar denna säsong, man har värvat Cano som är en av MLB's bästa spelare till denna säsong och jag kan inte se mycket som kommer stå ivägen för Mariners.

Deras 3 matcher innan A's mot Angels i resultat, som igår förresten slog Astros med hela 11-1.

Vinst 8-2
Vinst 8-3
Vinst 10-3
Hyfsade siffror, 26 runs på inledande 3 matcher och 28 runs över totala 4 matcher, bevisar hur aggresiva Mariners kommer vara denna säsong. Om det sen straffar sig mot de bättre lagen, eller inte....återstår att se.

Mitt spel blir den raka tvåan på Mariners som i skrivande stund ger /1.79x som, som vanligt hittas hos ett av de bästa bolagen i världen, betsafe.
7/10 enheter.

Även ett spel vid sidan om liras som jag gärna kör, Mariners över 3.5 runs till /1.80x.
4/10 enheter.


Är det något oklart eller något ni vill ha förklarat, vad som helst, ord eller meningar, så bara lägg en fråga nedanför eller hitta mig på Twitter för snabbast svar - MSrekare

Lyccccka till och hoppas ni alla får en härlig lördagskväll!
Spela på S. Mariners @ O. Athletics hos Betsafe
MSrekare - 5 April 2014 - 19:53
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: