Speltips

Speltips Pittsburgh Pirates - St. Louis Cardinals

Sport: Baseball Spelstopp: 2014-04-06 01:00 Spela här

Speltips Pittsburgh Pirates - St. Louis Cardinals
Land: USA Liga: MLB
Odds: 1.80 Speltips: u7.0 Runs
2014-04-06 01:00 Pittsburgh Pirates - St. Louis Cardinals u7.0 Runs 1.80 Mylla_Jr

Hits spelet i Cleveland sket sig efter en brutalt dålig första Inning av Carrasco där han släppte 4:a Hits. För övrigt en mycket bra match av Twins som stog som värdiga vinnare!

Men nu ska vi tillbaka på vinnarspåret och försöka var där ett tag!!

Spelet kommer ifrån matchen mellan Pittsburgh Pirates - St. Louis Cardinals.
Och det är ett underspel som ska fixa biffen! Gårdagens match blev en ensidig historia då Pirates vann med hela 12-2 mot ett dåligt Cardinals! Dom siffrorna kommer det inte bli inatt!
Igår hade Cardinals en tung flygresa i benen, men nu har dom bosatt sig på hotell och kommer göra en betydligt bättre match än igår.

Cardinals pitchar med #58 Joe Kelly, en höger hänt pitcher med stor potential, hans record var förra året 10W 5L och hans ERA låg på 2.69 vilket är bra! Han om till Cardinals förra säsongen och hade där ett record på 9W 3L, han fick totalt 15 matcher i Cardinals-tröjan och i 11 av dom matcherna släppte han 2 Runs eller färre, han hade en ERA på 2.28 och var en av dom mest framstående pitcharna i Cardinals.
Vi får se om han kan stoppa Pirates Starling Marte att entra bas ikväll vilket han har gjort i alla sina 16 möten med Cardinals.

Hans motståndare på kullen är ingen rolig motståndare att ha om man är sugen på att vinna matcher!
Fransisco Liriano står för motståndet, 30-åringen hade förra året en ERA på 3.02 och hans record slutade tillslut på 16W 8L alltså 66.66% W för Pirates förra säsongen i dom matcherna.
Han kom in här i veckan mot White Sox, då kastade han 10 Strike Out's, släppte 4 Hits och 0 Runs, så än så länge har ingen gjort poäng på Pirates under 2014 när Liriano pitchat.

Cardinals 4 matcher under säsongen:
12-2 Lost against Pirates (away)
7-6 Win against Reds (away)
1-0 Lost against Reds (away)
1-0 Win against Reds (away)

Det har totalt blivit 29 runs i Cardinals matcher, bortser vi ifrån matchen igår hade det endast blivit 15 Runs på 3 matcher vilket har gett ett snitt på 5 Runs per match. Cardinals har endast gjort 10 Runs på 4 matcher vilket inte är någon höjdare.. Man har inte riktigt kommit igång än och därför styrks underspelet i denna match om Kelly kan hålla ihop vilket jag tror han kommer göra!

Pirates 4 matcher under säsongen:
12-2 Win against Cardinals (home)
3-2 Lost against Cubs (home)
4-3 Win against Cubs (home)
1-0 Win against Cubs (home)

I Pirates matcher har vi fått sett 27 Runs under deras 4 matcher, det ger ett snitt på 6.75 Runs per match.

Lägger man ihop Pirates Runs med Cardinals så får vi sammanlagt 29 Runs på 8 matcher vilket ger oss ett snitt på 3.62 Runs per match.

Nej jag tycker det här känns bra! Vi kör! Tråkigt att inte jobba Runs, jag vet! Men effektivt om det skulle vara så att det itter!

Lycka till vid rygg! Följ mig gärna på twitter!
@JonteMorriz

Mylla_Jr - 05 April, 2014, 23:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!