Speltips

Speltips Miami Marlins - San Diego Padres

Sport: Baseball Spelstopp: 2014-04-06 19:00 Spela här

Speltips Miami Marlins - San Diego Padres
Land: USA Liga: MLB
Odds: 1.86 Speltips: Marlins ö3.5 Runs
2014-04-06 19:00 Miami Marlins - San Diego Padres Marlins ö3.5 Runs 1.86 Mylla_Jr

Den första veckan i MLB är svår, lagen har inte riktigt kommit igång, pitchar, slagmän m.m har kanske inte toppat formen vilket gör det svårare än t.ex under mitten av en säsong, men ändå har vi fått 5 vinnarspel, 3 förlustspel och 1 pushspel, skulle vara skönt att kunna putsa till siffrorna ikväll och avsluta första veckan med 6-3-1! Vi ska åtminstone försöka! Det genom matchen på Marlins Park i Miami.

Miami har inlett säsongen på ett strålande sätt, man har ett 5W 1L record, något att bygga på framöver kanske?
I vilket fall så har man i alla 6 matcher gjort 4 Runs eller fler i matcherna, vilket visar på att man är effektivt från slagplattan, man har även förmågan att kunna utnyttja pitcharnas misstag.

Ikväll möter man Ian Kennedy uppe på kullen som fick äran att spela i Padres första match för säsongen, den matchen förlorade Padres med 3-2, han hade en ERA på 5.40, kastade 4 Strike Out's och släppte 3 Runs!
Har man bara 1 Strike Out mer än vad man släpper Runs så är det nåt som inte står rätt till i statistiken.. Tror man! Men så var det!
Han kom från Arizona till Padres under förra säsongen, efter ett 3W 8L record och en ERA på 5.23 så ville han ha en nystart, kom då till Padres och fick 4W 2L i record hos San Diego, men i hans första framträdande i år så liknade han den Kennedy som spelade i Arizona innan han kom till Padres igen.
Padres har satt stora krav på Kennedy inför den här matchen, dom MÅSTE ha med sig en vinst hem ifrån Miami, man vill ju inte åka hem med ett 0W 3L record.. Frågan är hur bra han kan hantera pressen! Speciellt efter hans mindre bra framträdande i första matchen!

Padres kommer försöka entra baser efter att ha överlistat Marlins Eovaldi som ska pitcha ikväll, han har bra statistik mot Padres, 1W 0L och en ERA på 0.79 över två matcher, detta kan även göra att Kennedy tappar huvudet om han ser att Eovaldi kastar bra och det går lite knackigt för honom själv..

Padres har nu släppt över 4:a Runs i 3 raka matcher, även det är något som kan sätta sig i huvudet om det sätts i rullians.

Jag tror hårt på det här spelet, men som sagt, första veckan är svår i MLB, men vi hoppas som sagt att få kunna avsluta snyggt!

Miami snittar alltså 6.66 Runs framåt per match på dessa 6 inledande, vi hoppas att den statistiken ligger kver där efter ikväll!

Lycka till vid rygg!

Vid frågor, ställ dom via twitter till @JonteMorriz!

Mylla_Jr - 06 April, 2014, 11:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!