Godkväll.

Vi kör ett till försök då min dator valde att ladda om sidan och raderade texten.


Ögonen mot Los Angeles och ett Dodgers som ikväll i princip måste knipa en vinst då man annars riskerar att förlora 5 matcher i rad, eftersom man på tisdag möter ett Detroit som inlett säsongen fantastiskt stabilt med 4 vinster och 0 förluster.
Ett offensivt Dodgers ikväll och en hel del svingar, förväntas vara det ledande laget.



Giants startande pitcher ;

Matt Cain. Var 2013 8 för 10 i W-L rekord och en ERA på hela 4.00 över 184 pitchade innings och 30 matcher.
Försäsongen var en katastrof då han var 1 för 1 i W-L över 4 matcher och en ERA på 7.47 över 15 pitchade innings. Cain släppte i sin senaste match 7 hits och 3 runs.
En ostabil kille som 2013 alltså pitchade 184 innings, det lägsta sen 2006. Kämpar enormt mycket med sina kurv-bollar och sen förra sommaren bara minskat sina fastballs i hastighet. Mot ett offensivt Dodgers inatt kommer det inte hålla, att Giants har ett duktigt defensiv ska han vara glad för.


Dodgers val av startande pitcher ;

Zack Greinke. Här satsar man på att inte släppa till varken hits eller runs då man ställer upp med en av ligans bästa pitcher, Zack dominerade totalt i sin senaste start då Dodgers vann med 3-2 mot Padres, armen tröttnade dock mot slutet och han släppte 2 runs, inget farligt. Lite statistik från 2013 ;

ERA 2.63
W-L 15-4

Kastar fastballs upp mot en sjuka 154 km/h och hanterar sin kurv-ball bra med sina 124 km/h. Minst sagt en imponerande statistik. Många tror på att han kommer slå sin ERA denna säsong på runt 0.30 mindre och utvecklas ännu mer som både pitcher och batter.

Som sagt, en viktig match för ett Dodgers som väntas vara det ledande laget och väldigt offensivt, och med Giant's Cain på kullen tror jag absolut inte man kommer ha några problem med att få till hits.


/1.86x på att Dodgers får flest hits i nattens möte hittar vi hos världens största betting-bolag bet365 .
Ses med god chans.

7/10 enheter.

Som alltid, om ni undrar över något ord eller har funderingar så lägg bara en kommetar nedan. Nås även på Twitter - MSrekare

Lyccccka till!

This is the stats tab
This is the post tip