Speltips

Speltips New Jersey Devils - Calgary Flames

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-04-08 01:00 Spela här

Speltips New Jersey Devils - Calgary Flames
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2,05 Speltips: 1
2014-04-08 01:00 New Jersey Devils - Calgary Flames 1 2,05 Haze91

Tjena!

NHL går in på sin sista vecka och vi har tre matcher framför oss inatt. Slutspelsjagande New Jersey Devils möter Calgary Flames.

Devils kommer med en god form. Laget som var uträknat att missa slutspel för några omgångar sedan har kvicknat till liv åter en gång och har fortfarande chans att nå slutspel. Med segern senast över Carolina Hurricanes med 3-1 på bortaplan så var det Devils sjunde match på raken med poäng.
På lagets tio senaste matcher så har det slutat med 5 segrar, 2 förluster och 3 förluster efter övertid/straffar 5-2-3.
I den jämna Eastern Conference så ligger Devils på en nionde plats med sina 84 poäng efter 78 spelade matcher. Med tre poäng upp till Columbus Blue Jackets som har spelat lika många matcher som Devils.
Hemma i Prudential Center så har Devils varit stabila under säsongen. Med 48 poäng på 38 hemmamatcher så är Devils Eastern Conference sjunde bästa hemmalag. Med en statistik på 20 segrar, varav 4 efter övertid/straffar och 18 förluster, varav 8 efter övertid/straffar och en målskillnad på 100-86.
På Devils fem senaste hemmamatcher så har det slutat med poäng i fyra raka matcher seger i tre av dom fem senaste matcherna.
Devils har ett gäng frågetecken inför inatt:
B. Salvador
R. Clowe
J. Josefson
A. Henrique
P. Elias
Alla dessa herrar spelar eventuellt inatt.

Flames kommer även dom från två raka segrar. Nu närmast blev det seger med 2-1 på bortaplan mot Florida Panthers.
På lagets tio senaste matcher så har det slutat med 6 segrar och 4 förluster 6-4-0.
Säsongen är som sagt över för Flames del. Med fyra matcher kvar att spela så kan laget knappt röra sig något i tabellen. Med 73 poäng på 78 spelade matcher så är Flames på en trettonde plats. Med sju poäng till närmsta lag uppåt i tabellen och åtta ner till jumbon Edmonton Oilers.
Bortaspelet har inte varit Flames styrka den här säsongen. Med 34 poäng på 39 bortamatcher så är Flames Western Conference även där trettonde bästa bortalag. Med en statistik på 15 segrar, varav 6 efter övertid/straffar och 24 förluster, varav 4 efter övertid/straffar och en målskillnad på 95-116.
På Flames fem senaste matcher så har det slutat med tre segrar och två förluster.
Flames har även dom en del eventuellt borta inatt:
L. Smid (spelar ev inatt)
M. Stajan (spelar ev inatt)
M. Backlund (spelar ev inatt)
T. Wotherspoon
D. Jones
D. Wideman
M. Granlund

Historia:
Detta blir säsongens andra och sista möte mellan två lag som inte möter varandra speciellt ofta.
Den första matchen spelades i Calgary. Där vann Flames med 3-2. Där det avgörande 3-2 målet kom med mindre än tre minuter kvar av matchen.
Lagen har endast mött varandra femton gånger sen säsongen 1998-1999. Det har slutat med sex segrar för Devils och åtta för Flames, samt en match slutade oavgjort.
Noterbart är att dom fem senaste mötena har slutat med fem hemmasegrar.
Dom fem senaste matcherna i Prudential Center så har det slutat med tre segrar för Devils och två för Flames.

Kommentar:
Devils är åter en gång med i kampen om slutspelsplatserna. Vilket detta Devils har fått in i huvudet och nu är det bara segrar som gäller framöver. Med tre poäng upp till Blue Jackets och lika många matcher spelade. Sen att Devils har varit ett bra hemmalag så blir det inte sämre att Devils avslutar tre av fyra matcher på hemmaplan.
Nu möter Devils ett Flames som inte har så mycket att spela om. En trettonde plats som troligen inte komma kunna gå förflytta sig ifrån.
Sen att Flames inte har varit seriens bästa bortalag så är det fördel Devils att kunna ta den här matchen till sin hamn under ordinarie tid då förlängning och straffavgörande inte har varit Devils melodi den här säsongen. (vet ej hur många förluster det har blivit på det sättet totalt) Så med ett Devils som eventuellt har ett gäng spelare som kan spela och med en bra form och ett starkt hemmaspel bör kunna utmanövrera Flames som inte har mer än äran att spela för.
Jag väljer att tro att Devils ger sig in i jakten på slutspel för att nå slutspel och besegrar därmed Flames till oddset 2,05 på bet365 .

Haze91 - 07 April, 2014, 10:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!