Speltips

Speltips CIN Reds @ STL Cardinals

Sport: Baseball Spelstopp: 2014-04-07 22:00 Spela här

Speltips CIN Reds @ STL Cardinals
Land: USA Liga: MLB
Odds: 1.66 Speltips: STL Cardinals
2014-04-07 22:00 CIN Reds @ STL Cardinals STL Cardinals 1.66 MSrekare

Många lag har nu haft sina premiärer och välfyllda arenor, bra stöd och en fantastisk fest.

Ikväll är det Cardinals tur att ha Opening Day, ett Cardinals som har inlett säsongen med 3W-3L och ikväll möter man återigen Cincinnati som man mot i de 3 första mötena hade ;

1-0 W
0-1 L
7-6 W

Två vinster och en förlust alltså.

Startande för Reds ;

Tony Cingrani. Tony gjorde det snyggt i hans start på hemmaplan mot ett Cards som inte var alltför offensiva utan avvaktade han hans kast och väntade på det rätta tillfället, vilket aldrig kom… och vice versa. Det blev en pitchers game och Reds vann med 1-0. Nu har han bortaplan och på ett kokande Busch Stadium har jag svårt att tänka mig annat än att han kommer få kämpa. Vi minns stödet från World Series, ett likadant stöd är att vänta ikväll.
2013 slutade Tony på en 2.92 ERA och ett W-L på 7-4 över 104 pitchade innings och 18 starter.

Startande för Cardinals ;

Michael Wacha, gjorde en bra säsong 2013 med en ERA på 2.78 och ett W-L rekord på 4-1 över 64 pitchade innings och 15 matcher. Pitchade sista matchen i World Series i Boston som va den avgörande för Cardinals och Red Sox, tyvärr förlorade man den matchen men Wacha bjöd på bra kast. Han hade en ytterst stabil försäsong med 1.77 ERA och ett W-L på 3-0 över 20 pitchade innings och 5 starter.
Coach Matheny som gör sin tredje säsong i St. Louis har själv sagt att det ser ut att bli en strålande säsong för Wacha som ser betydligt starkare ut i år än förra säsongen. Då bör det tillägas av Wacha även förra säsongen såg bra ut.

Jag har svårt att tänka mig annat än vinst för de röd-vita från St. Louis ikväll, Cards har i skrivande stund ännu inte släppt sin lina men det surras om ett World Series lag, alltså bästa möjliga uppställning ikväll. Med Wacha i täten, som öppnar matchen, ett laddat Cards och ett fantastiskt stöd i ryggen ska man kunna stänga denna match nio gånger av tio.
Reds i all ära, men här får man det tufft.

Världens största bolag bet365 betalar oss /1.66x på den raka ettan.
8/10 enheter.

Vid frågor eller oklarheter är det bara att lägga en kommentar nedan eller fråga på Twitter – MSrekare

Lyccccka till!

MSrekare - 07 April, 2014, 17:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!