Speltips

Speltips Chelsea - Paris SG

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-04-08 20:45 Spela här

Speltips Chelsea - Paris SG
Land: Internationellt Liga: Champions League
Odds: 2.75 Speltips: 1 (håller nollan)
2014-04-08 20:45 Chelsea - Paris SG 1 (håller nollan) 2.75 Akberg

Spel: Chelsea håller nollan till 2.75x pengarna hos bet365 .

Andramötet mellan Paris SG och Chelsea i kvartsfinalen av Champions League. Ett odds som jag tycker ligger för högt då Chelsea spelar hemma i sin borg Stamford Bridge. Rekade samma spel då Chelsea tog emot Galatasaray hemma och oj vad bra laget från London gjorde det. Total dominans och inte en hörna för bortalaget.
Första mötet slutade 3-1 till Paris som spelade på sin hemmaarena Parc The Princes. Ingen att diskutera om att Chelsea måste framåt ikväll då man ligger under, det kan få många att tveka på detta spel. Självklart ska man vara försiktig med att underskatta Paris i sina omställningar då Chelsea måste pressa med stora delar av laget men jag tänker ge dem chansen. Skulle gissa att Chelsea kommer äga större delar av bollinnehavet ikväll, då det sitter inborrat i Parisspelarnas huvuden att de leder. Inte att de kan ta det lugnt, men risken för att eventuellt låta Chelsea ta ledningen genom att göra en massiv kontring kommer självklart inte tas. Hellre försvara sitt mål till 100% då man avancerar genom att släppa in färre än 2 mål.

Chelsea har på 17 matcher i ligan denna säsong endast släppt in 9 mål. Ikväll är det mer som står på spel än en hemmamatch i ligan, och det vet både försvaret och Mourinho. Ser Chelseas försvarsspel som ett av de bästa i Europa, stabiliteten och samspelet fungerar just nu overklig bra och man har hållit nollan i de åtta senaste ligamatcherna på Stamford Bridge och tre senaste CL-matcherna.

Zlatan skadade sig i första mötet och är borta på obestämd tid, minskar självklart chanserna för Paris att näta ikväll, även fast han inte gjorde sin bästa match senast mot Chelsea. Paris två senaste bortamatcher har varit mot Nice och Lorient där man vann både med 0-1. Chanserna för att göra fler mål i matcherna fanns men effektiviteten har inte varit med dem, en aning bleka enligt mig alltså. Lavezzi gjorde en bra match i Paris men tror inte han får utrymmet ikväll mot Azpilicueta, Terry, Cahill och Ivanovic. Cavani är i en uuusel form och ingeting går rätt för denna herr, min åsikt. Vi såg senast då varje bolltouch blev feltajmad och förlorad boll direkt av Chelseas försvarare. En bra touch gjorde Cavani då han vände bort två försvarare och skulle skruva den in i högra bortre hörnet, dock misslyckades han totalt med skottet och missade målet.

Chelsea saknar Ramires, Mikel och Ginkel. Salah och Matic är cuptied i denna match. Eto´o har känningar i ljumsken och väntar fortfarande på besked om han ska spela eller inte. Tror vi får vänta på startuppställningen för att få svar på den frågan.

Paris SG saknar endast Zlatan.

Kommentar:
Ser värde i detta spel då oddset ligger där det ligger, självfallet med en insats under medel. Chelsea spelar på hemmaplan och är väl motiverade att göra allt för att nå vidareavancemang. Backlinjen i Chelsea (troligtvis) bestående av Azpilicueta, Terry, Cahill och Ivanovic kommer att göra ett bra jobb för att hålla borta Paris SGs anfallare. Vi kommer får se ett anfallande och styrande Chelsea då jag anser att PSG inte alls är lika bra på bortaplan som hemma. Chelsea riktigt starka defensivt idag då laget vet att det blir pyrt om man släpper in ett mål. Chelsea att hålla nollan spelas med 1/5 units hos bet365 .

#InMourinhoWeTrust

Twitter@akberg_


EDITERAD 2014-04-08 20.26:31

Akberg - 08 April, 2014, 20:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mackan12 - 2014-04-08 19:38:21

CFC : Cech; Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta; Luiz, Lampard; Willian, Oscar, Hazard, Eto'o.

Mackan12 - 2014-04-08 19:23:55

PSG: Sirigu; Jallet, Alex, Silva, Maxwell; Verratti, Motta, Matuidi, Lucas; Cavani, Lavezzi.

Akberg - 2014-04-08 19:23:21

Okej, kul att ni ger er era synpunkter. Zlatan spelade mer av en framspelar-position i förstamötet lagen emellan. Han gjorde det bra då han är riktigt skicklig på sina djupledspassar. Idag saknas han och tror det kommer att synas i anfallsspelet. Ser Chelseas försvarare vinnande idag i en kamp mot PSGs tillgängliga anfallare.

Har självklart tänkt på det. Jag föredrar det spel jag har rekat, inget annat! Men man gör självklart som man vill! :)

Mr.ManUtd - 2014-04-08 19:05:02

Tycker inte oddset är imponerande. PSG har mycket offensiv kvalitet och kommer kontra. Skulle inte förvåna mig om det slutar 2-1 eller liknande.

vicefreak - 2014-04-08 18:46:10

Inte för att vara sån, men, finner ett större värde i att lira Chelsea att vinna och hålla nollan till 3,20 i så fall. Eller menar du att risken för 0-0 är så pass överhängande att du hellre lirar att de håller nollan oavsett vinst eller ej?