Speltips

Speltips Bayern Munchen - Manchester United

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-04-09 20:45 Spela här

Speltips Bayern Munchen - Manchester United
Land: Liga: Champions League
Odds: 4.25 Speltips: X2
2014-04-09 20:45 Bayern Munchen - Manchester United X2 4.25 J.Dizzle

Nu tror ni säkert att jag har slagit i huvudet någonstans, men jag känner att det här kan bli en jämnare historia än oddsen antyder. Eller så blir det en Bayern-seger med 4-0 och dumstrut på. Men det är en risk jag tar. Låg insats givetvis.

Oj, oj, oj. Detta United som man inte riktigt blir klok på. Och sett till hela säsongen inte gjort många glada. Har dock gjort två bra insatser nu senast i CL mot Olympiakos (3-0) och Bayern (1-1). Jag själv som trodde att det här mötet skulle vara avgjort efter mötet på Old Trafford, men hade fel och fick se ett United som givetvis fick jaga en del boll. Men man gjorde det riktigt bra. Krympte ytorna och gjorde det svårt för Bayern att komma till lägen.

Sen Bayern blev klara ligamästare i Tyskland har man inte gjort några 100-procentiga insatser i ligan där man har roterat en del, då fokus givetvis har varit på det här dubbelmötet.
United gjorde processen kort med Newcastle i helgen då man enkelt vann med 4-0. Skönt för United att komma in i den här fighten med en bra match i benen.
Faktum är också, som man kanske glömmer bort är att United den här säsongen leder bortatabellen. Nu är det i och för sig inte West Bromwich man ska möta, men ändå, till den här matchen skadar det inte att man trivs bättre på resande fot.

Till den här matchen saknar United: Van Persie, Evra, Evans, Young, Rafael och Giggs som alla dras med skador, och Mata som är cupspärrad. Rooney är fortfarande ett frågetecken.
Bayern har några blytunga avbräck på mittfältet. Både Martinez och Schweinstieger är avstängda och Shaqiri, Thiago, dras med skador. Sen har Bayern fler spelare på skadelistan men inga nämnvärda avbräck.


Den här matchen påminner mycket om Barcelona - Chelsea 2012, där Chelsea likt United den här säsongen, gjorde en svag säsong i Premier League. Gjorde en heroisk insats mot Barca i semin och likaså i finalen mot just Bayern i Munchen.
Jag tror faktiskt att det är en nackdel att Bayern blev rekordtidiga mästare med tanke på att man har gått ett par matcher nu som inte har betytt så mycket i sportslig väg, att man kanske har blivit lite bekväma. Och man har trots allt 3 raka utan vinst, inte de bästa förutsättningarna inför en sån här match. Och Bayern har gjort sämre matcher när man har spelat på resultat, mot Arsenal i år och förra året i åttondelsfinalen. Ytterligare en faktor är att man inte behöver vinna den här matchen. Bayern kommer ha mycket boll, men samtidigt tror jag inte på den där anstormningen. United kommer nog backa hem och hålla 0-0 så länge det bara går och satsa på omställningar.
Vi har inte fått någon riktigt stor bomb i säsongens CL än så länge. Bayern har verkligen allt att förlora här. Hemma mot ett United som man inte behöver vinna mot. Låter lite halvfarligt faktiskt i mina öron. En sak som jag har lärt mig, hur trassligt det än har varit, man ska ALDRIG räkna bort Manchester United i såna här sammanhang.

Om jag har missat något så är det bara att hojta till!

Återkommer med startelvor...

1/5 Units.

J.Dizzle - 08 April, 2014, 22:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
J.Dizzle - 2014-04-09 19:51:52

Bayern: Neuer, Dante, Boateng, Alaba, Lahm, Kroos, Götze, Müller, Ribéry, Robben, Mandzukić SUBS: Raeder, van Buyten, Rafinha, Pizarro, Weiser, Hojbjerg, Weihrauch.

J.Dizzle - 2014-04-09 19:46:56

Manchester United: De Gea, Jones, Smalling, Vidic, Evra, Fletcher, Carrick, Valencia, Kagawa, Rooney, Welbeck SUBS: Lindegaard, Büttner, Ferdinand, Giggs, Januzaj, Young, Hernandez