Speltips

Speltips St. Louis Cardinals - Cincinnati Reds

Sport: Baseball Spelstopp: 2014-04-09 19:30 Spela här

Speltips St. Louis Cardinals - Cincinnati Reds
Land: USA Liga: MLB
Odds: 1.86 Speltips: u7.5 Runs
2014-04-09 19:30 St. Louis Cardinals - Cincinnati Reds u7.5 Runs 1.86 Mylla_Jr

Nattens spel att fint då Pirates kammade hem matchen mot Cubs med 7-6! Ikväll är det inget vinnarspel vi ska rå oss på utan ett underspel och det i matchen mellan Cardinals - Reds.

Dom har redan spelat mot varandra 5 gånger den här säsongen och bör ha känt klart på varandra, matcherna har slutat..

7-5 Cardinals
5-3 Cardinals
7-6 Cardinals
1-0 Reds
1-0 Cardinals

Man inledde alltså säsongen med två stycken 1-0 matcher, en åt vardera håll, efter det har det varit Cardinals seger tre matcher i rad.
Cardinals kommer vara starka i år, inte minst på hemma på Busch Stadium där man trivs riktigt bra! Jag tror att Cardinals kommer vinna matchen ikväll, men det kommer bli jämnt.
U7.5 Runs i matchen är det som kommer gälla, en lina som har gått under i 4/8 matcher för Cardinals under säsongen, lika så för Reds.

Det är Shelby Miller som pitchar för Cardinals ikväll, han har ett 0W 1L record i år och en ERA på 8.44. Han kastade i matchen mot Pirates i veckan då Pirates vann med 12-2, Han kastade då 2 Strike Out's och släppte 5 Runs i matchen något han inte alls kan vara nöjd med, det är rent ut sagt uselt.
Förra säsongen hade han ett 15W 9L record och hade en ERA på 3.06 en bra ERA för den erkänt duktige Miller.
Han säger att han är mycket revansch sugen efter sin knackiga start och vill hjälpa sitt Cardinals till seger ikväll, ska han göra det så får han inte släppa allt för mycket Runs.. Men jag tror Miller kommer ta utmaningen ikväll på ett bra sätt och kasta på en bra jämn nivå!

Utmanaren till Miller, kastar från samma kulle fast i ett annat lag.. Reds, Mike Leake är det som ska hjälpa oss att se till att det inte blir några Runs ikväll.
Leake gör sin 5:e säsong i MLB för sitt Reds, den nu 27-årige Leake inledde säsongen även han med en dålig match, precis som Miller, han kastade mot Mets 3 Strike Out's och släppte 4 Runs, alltså även han revansch sugen.
Förra säsongen hade Leake 14W 7L i record och en ERA på 3.37, han kastade totalt 122 Strike Out's.

Cardinals har gjort 29 Runs på 8 matcher och snittar 3.62 Runs framåt per match, medans Reds bara har gjort 23 Runs på 8 matcher och snittar 2.87 Runs per match.

Efter dom tre senaste matcherna där det blivit 12, 8 och 13 Runs mellan lagen ska vi nu få ett trend brott i kvällens match där vi har två hungriga pitchers uppe på kullen!

---------------------------------- OBS startid 19:45 ------------------------------------

Lycka till vid rygg!

Vid frågor, finns på twitter @JonteMorriz

Mylla_Jr - 09 April, 2014, 17:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!