Speltips Öster - Assyriska

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-04-11 19:30
Land: Sverige
Liga: Superettan
Odds: 2.40
Tips: 1 hcp (0-1)
OBS! Matchstart 19.20

Det blev bara en säsong för Öster i landets högsta serie, sen var det tillbaka till Superettan.. I alla fall för den här säsongen får man säga, för jag tror de har alla möjligheter att fajtas om att bli topp 3 i år.
Assyriska lär hamna nånstans i mitten när serien summeras i höst, kan säkert störa de flesta lagen hemma på sitt konstgräs där man gjorde det bra förra säsongen. Men här tror jag inte att man har nånting att hämta.

Efter förlusten av Pablo Pinones-Arce så var det ett litet frågetecken för den offensiva delen. Men det frågetecknet verkar bortblåst efter premiären mot Ängelholm som man till slut vann rätt komfortabelt med 4-1. Dock blev det lite onödigt spännande då det stod 2-1 ända till den 89:e min när smålänningarna till slut kunde avgöra med 2 mål i slutminuterna. Enligt rapporter så borde Öster ha avgjort tillställningen tidigare då man skapade en drös med chanser i första halvlek.

Assyriska inledde årets SE med en knapp förlust hemma mot Hammarby. Man gjorde en bra match och slet hårt, men släppte snöpligt in matchens enda mål på stopptid.
Inte nog med att man åkte på detta sura nederlag mot överskattade Bajen, som de kände innan att de kunde rubba på, fick mittbacken Linus Malmborg utvisad.


Lite svårt att säga vart lagen står bara efter en match, men Öster var tippade i toppen, och ingen funderar nog på att säga emot det efter första matchen i alla fall där man imponerade.
Assyriska som lär ta de flesta poäng hemma på sin plastmatta, har det svårt på naturgräs. Vann endast 2 matcher på naturgräs förra säsongen, om jag har räknat rätt. Tvingas dessutom till att stuva om i backlinjen.

Öster har en minst sagt passande uppgift här. Och vill man vara med i toppen så är det ett måste med en klar trea här!

källa: svenskafans.com

3/5 Units.


Sannolik startelva för Öster:
Berglund
Wihlborg - J. Andersson - Vasilj - Konate
Bergholtz - Velic - Elvby
Zlojutro - Söderberg - Henningsson
Spela på Öster - Assyriska hos Unibet
Spela nu
J.Dizzle - 9 April 2014 - 20:49
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mackan12 - 2014-04-11 08:19

Problem i Assyriska med. Avstängingen verkar störa en hel del:


Linus Malmborg blev målchansutvisad i premiären mot Hammarby och är inte tillgänglig i matchen mot Öster. Lägg där till att varken Sotiris ”Sotte” Papagiannopoulos eller Kyle Konwea är fysiskt redo för 90 minuters spel, så förstår ni att Assyriska har lite att fundera på när det gäller hur man ska formera de centrala platserna i backlinjen.

På den sista träningen före kvällens match mot Öster sågs lagkaptenen David Durmaz spela bredvid ”Sotte” som mittback.

Mycket talar för att de blir de två som bildar mittlås.

– Vi får se hur det blir. Jag och ”Sotte” gjorde några matcher tillsammans som mittbackar för något år sedan, så det ska inte vara några problem. Men det är synd att vi inte har full tillgång på våra mittback, vilka jag tycker är de bästa i serien, säger David Durmaz.

”Sotte”:
– Jag har en bit kvar innan jag är där jag vill vara. Jag får hoppas att det inte blir en lika intensiv match som mot Hammarby. Jag får köra så länge jag orkar, säger den reslige mittbacken.

Samma läge är det för Kyle Konwea.

– Det var väl inte optimalt att jag spelade mot Hammarby. Och det är fortfarande för tidigt att spela en hel match för mig, säger han.

J.Dizzle - 2014-04-10 18:24

Ninos10

Fast Öster är ett så pass mycket bättre lag och en mer passande uppgift är svår att finna.
Tror hemmalaget kommer att ta tag i det här från start. Skillnad på att spela hemma mot Bajen och borta mot Öster. Man kommer inte vara det spelförande laget och skapa lika många chanser som man gjorde i premiären, och få jaga mycket boll troligen. De spelar med ett helt annat självförtroende hemma än borta. Man kan säkert hålla tätt ett tag, men sen kommer orken tryta..

Hemmapremiär för Öster. Trassligt i backlinjen. Tung förlust hemma mot Bajen. Naturgräs.


Sen är det här ju inget maxspel och det finns inga säkra spel till 100%. Men ser bara fördelar för hemmalaget till den här matchen och man har en jättechans här.

Primetime - 2014-04-10 11:14

Assyriskas andra mittback Papagiannopoulos utgick mot hammarby. Om han inte heller spelar så bör detta spel sitta

Ninos10 - 2014-04-10 10:44

Visst kan Öster vinna. Men nu tog du i lite hårt här. Assyriska gör sina bästa matcher mot topplagen. Mot Bajen kunde de mycket väl vinna. Visst gör Assyriska sina bästa matcher hemma men kommer Assyriska upp i sin nivå som mot Bajen och med lite bättre skärpning i avslutningarna så kan de mycket väl ta poäng. En jämn match väntar. Ett odds på hela 7ggr pengarna på Assyriska är bara LÖJLIGT högt! Spelvärt!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: