Speltips

Speltips Houston Rockets @ Denver Nuggets

Sport: Basket Spelstopp: 2014-04-10 03:00 Spela här

Speltips Houston Rockets @ Denver Nuggets
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Rockets -2
2014-04-10 03:00 Houston Rockets @ Denver Nuggets Rockets -2 1.90 ABN

NATTENS HUVUDSPEL:

När Houston Rockets kommer på besök i Denver inatt och det är ett skadedrabbbat Nuggets som ska försöka stoppa Rockets att ta fjärdeseeden och därmed få home court advantage i första rundan av slutspelet. Ty Lawson och Wilson Chandler kommer inte till spel inatt och om Nuggets ska ha någon chans att ens komma nära att klå Rockets är det spelare som man behöver.

Rockets har också haft skadeproblem i form av Dwight Howard, men det har knappt märkts spelmässigt offensivt. Man har snittat 126p mot just Nuggets denna säsongen och totalt över säsongen mäktar man med hela 107.6pts per game. Senast mot Lakers gjorde man hela 145p och innan det 130p mot just Nuggets.

Harden är en stor del av Rockets framgång, det har jag påpekat många gånger och han har gång på gång bevisat det. Över säsongen snittar han 25.5 pts men på senaste nio matcherna har han ett snitt på 31.3 pts och 7.9 assists vilket är helt otroligt. Lägg till Dwight Howard som troligtvis kommer till spel inatt och Terrence Jones och du har ett recept på hur man vinner med stil och hur man gör en basketmatch underhållande.

Nuggets som redan har missat slutspelet har inte mycket att spela för, det har däremot Rockets. Rockets är ett lag som trivs bra mycket bättre på hemmaplan än på bortaplan, och en seger ikväll skulle föra dem så mycket närmare att plocka den åtråvärda fjärdeplatsen som skulle innebära att Houston får inleda slutspelet på hemmaplan där man visat sig vara så starka över säsongen. Det är visserligen professionella NBA-spelare vi pratar om som jobbar hårt varje match dom spelar men jag tror definitivt att det kan agera som en liten extra sporre när Rockets besöker Colorado inatt.

För Nuggets blir det ett försök att ta en andra vinst på åtta matcher. Man ligger alltså på ett 1-6 record senaste 7 matcherna och frågan är om man kan vänta sig en utökning inatt. Hemmaplanen är viktig för Nuggets men för formstarka Rockets blir det knappast en av de mest utmanande matcherna på säsongen i min mening. Linan ligger på -2 och det ska man klara alla dagar i veckan oavsett om det är borta eller hemmaplan. Med Ty Lawson och Chandler borta har nuggets bara Faried och Foye att sätta mot Houstongänget men jag tror inte att dessa två herrar kan dra lasset själva.

Linan på Houston Rockets -2 är alltså det jag klipper till på inatt och blir även huvudspelet för natten. Poängrikt är att förvänta så Ö/U linan på 222.5 är intressant men jag väljer att endast spela på Rockets denna match.

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

ABN - 09 April, 2014, 21:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
luspank - 2014-04-09 23:50:17

Rygg.

Mjonas - 2014-04-09 23:01:38

Jag ryggar alla dina rekar inatt. Har bara torskat en gång tror jag när jag ryggat dig så jag känner mig hur lugn som helst! =)

Keep up the good work!