Speltips

Speltips Brooklyn Nets @ Orlando Magic

Sport: Basket Spelstopp: 2014-04-10 01:00 Spela här

Speltips Brooklyn Nets @ Orlando Magic
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Brooklyn Nets -5.5
2014-04-10 01:00 Brooklyn Nets @ Orlando Magic Brooklyn Nets -5.5 1.90 ABN

Brooklyn Nets besöker Orlando Magic och denna matchen kan bara sluta på ett sätt, nämligen med en seger för gästerna. Brooklyn är ett lag med sjuk hemmaform men efter vinsten mot Heat på bortaplan börjar jag fundera på om man börjar komma igång på bortaplan också. Man letar nu efter en tredje raka bortavinst och finns det något lag som den bör komma mot så är det Magic då Nets har vunnit fem av de sex senaste matcherna lagen mellan.

Garnett, den gamla Celticsspelaren förväntas komma tillbaks inatt då han vilade igår. Plumlee som har varit stand-in för Garnett under tiden han har varit skadad har gjort det mycket bra, men med Garnett tillbaks tror jag att Nets känner sig starkare som trupp. Kan man ta med sig det otroligt fina hemmaspelet till Amway Center blir det hela en piece of cake, och tar man med sig den fina defensiva insatsen man lyckades med i första Q’n mot Heat blir det ännu enklare. Joe Johnson och Paul Pierce måste leverera, men det har jag ingen tvekan om att dom gör.

Magic som ligger på ett 22-55 record får ett tufft formstarkt motstånd och det finns egentligen bara äran att spela för här. Nets sitter fast på en femteplats i East medans Orlando är ute ur slutspelet sedan länge.

Linan på -5.5 slår jag till på då jag förutspår en 10-12 pt win för Brooklynlaget. Ska vi säga 98-85?

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting


ABN - 09 April, 2014, 21:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
luspank - 2014-04-09 23:47:45

Rygg.