Detroit Pistons tar inatt emot Cleveland Cavaliers i en match som blir livsviktig för Cavs om man vill hålla playoff drömmen i liv. Man behöver vinna alla nästkommande matcher samtidigt som Hawks förlorar alla sina samt att Knicks torskar minst tre av sina kommande fyra matcher som man har kvar.
Cavaliers som ligger på ett 31-47 record tar alltså emot Pistons på 29-49 och linan ligger på +5 för Cavs.

Jag tror knappast att Cavaliers har någon rimlig chans att nå slutspelet, men har man en rimlig chans att vinna matchen inatt mot ett Pistons som har fått ge upp tanken om playoff? Ja, det tror jag definitivt.
Varför?
Anledningen stavas Kyrie Irving.
PG’n kommer från en av sina bästa matcher någonsin då han lyckades med att få in hela 44p mot Bobcats, och även om han är missnöjd med laget runtom sig är han onekligen riktigt vass på planen.

Matchupen Pistons VS Cavaliers är väldigt präglad av bortavinster. Pistons har vunnit fyra raka på bortaplan mot Cleveland och denna säsongen har det t.ex endast varit bortalag som vunnit och vad det beror på vågar inte jag svara på. Jag vet bara att bortsett från hemmaspöket som tycks befinna sig på Quicken Loans Arena är det en match som jag ser som jämn om inte lite till Cavs fördel med tanke på Irvings form och insatsen man gjorde mot Orlando Magic för en vecka sedan.

Linan ligger alltså på -6.5, och det klipper jag till på. En 8-9 pt win för Cavs del är att vänta.

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting


EDITERAD 2014-04-09 21.37:55

This is the stats tab
This is the post tip