Speltips

Speltips San Francisco Giants - Arizona Diamondbacks

Sport: Baseball Spelstopp: 2014-04-10 04:00 Spela här

Speltips San Francisco Giants - Arizona Diamondbacks
Land: USA Liga: MLB
Odds: 1.80 Speltips: Giants ö3.5 Runs
2014-04-10 04:00 San Francisco Giants - Arizona Diamondbacks Giants ö3.5 Runs 1.80 Mylla_Jr

Ja underspelet i Cardinals - Reds satt utan några större problem, matchen slutade 4-0 till Reds och den stora vinnaren ikväll blev "On top of the mountain" Leake hos Reds!

Nu förflyttar vi oss ifrån St. Louis till San Francisco där det ska spelas match mellan Giants och D'Backs!

D'Backs ja.. vad ska man säga? En minst sagt knackig inledning på säsongen med 2W och 8L. Mycket tack vare av att man släpper så pass många Runs man gör, 64 släppta Runs på 10 spelade matcher är under all kritik, då ska man inte vinna några matcher..

Giants däremot har börjat på ett bra sätt med 6W och 2L.
4 av dom segrarna har varit mot just D'Backs och man går ikväll för att ta en 5:e seger mot Arizona laget.
I 4/5 av dom 5 matcher man spelat i år har Giants gjort över 3.5 Runs i matchen, vilket är mycket talande statistik om vi också ser på oddset som ligger på @1.80 just nu vilket är lite väl högt, tycker det borde ligga en lina på 4.0 eller kanske t.o.m 4.5 för Giants.

För ikväll ställs dom mot Bronson Arroyo hos D'Backs, trots att han är 38 år gammal har han temperaments problem, problem som borde släppa i tidig ålder hos en MLB-spelare.. Men icke, när han hanterar temperamentet på rätt sätt kan det gå bra, men allt som oftast förvandlas han till ett djur och sprider bollar högt, lågt både åt höger och vänster. För att lugna ner sig själv säger han att sång hjälper honom och sång är något han är duktig på faktiskt. Vill ni lyssna så sök på "Bronson Arroyo singning" på Youtube. Men tillbaka till pitchern Arroyo..
Han har gjort ett framträdande i år, det var mot Giants..Då kastade han 3 Strike Out's och släppte 2 Runs, han hade en ERA på 4.15!
Förra säsongen kastade han i Cincinnati och hade ett record på 14W 12L Han kastade 124 Strike Out's, släppte (200!!) Hits och 88 Runs under säsongen.
Arroyo är en väldigt attackerande pitcher något som kan tillslut kan gå emot honom.. Sen säsongen 2004 då han spelade i Red Sox har Arroyo släppt 1027 Runs förbi sig!!

För Giants pitchar Tim Lincecum, även han har gjort ett framträdande i år.. Mot D'backs, han kastade 7 Strike Out's och släppte 4 Runs då.
Förra säsongen hade han en ERA på 4.37 och ett record på 10W 14L.

Tror det kommer bli många runs i den hr matchen, men tycker att Giants ö3.5 till @1.80 känns bättre än ö7.5 i matchen till @1.90 då formen hos D'Back är ett stort frågetecken!

Lycka till vid rygg!

Vid frågor ställ dom på twitter @JonteMorriz

Mylla_Jr - 09 April, 2014, 23:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!