Speltips

Speltips Öster- Assyriska

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-04-11 19:00 Spela här

Speltips Öster- Assyriska
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 7.00 Speltips: 2
2014-04-11 19:00 Öster- Assyriska 2 7.00 Ninos10

Nu är man tillbaka efter en liten paus! Skönt!

Imorgon startar andra omgången av Superettan och jag har hittat ett mycket intressant spelvärde!.

Öster som är favoriter till att ta hem serien tar emot ett Assyriska som tippas hamna i den övre halvan.
Öster slog Ängelholm komfortabelt med 4-1 med Assyriska åkte på en snöplig förlust mot Bajen där de kunde mycket väl ha vunnit.

Öster är stora favoriter till den här matchen med 1,50! köper jag absolut inte. Assyriska kommer vara väldigt revansch sugna efter förlusten mot Bajen och Assyriska gör sina bästa matcher mot topplagen. Visst gör Assyriska sina bästa matcher hemma men kommer Assyriska upp i sin nivå som mot Bajen och med lite bättre skärpning i avslutningarna så kan de mycket väl ta poäng. En jämn match väntar. Ett odds på hela 7ggr pengarna på Assyriska är bara LÖJLIGT högt! Spelvärt!

Rygga vid egen risk!
Lycka till!

Ninos10 - 10 April, 2014, 10:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Ninos10 - 2014-04-10 11:50:18

Papagiannoupoulos kommer att spela. Det vara bara en lättare skada. Man ville inte förvärra skadan därför gick man på säkerhet.

Spiken - 2014-04-10 11:28:41

Assyriska kommer sakna Linus Malmborg. Vet ej hur läget är med Sotirios Papagiannoupoulos (stavning?), som klev av efter ca 70 min mot bajen, troligtvis med lättare skada. Detta innebär med största sannolikhet att Kyle Konwea kommer kliva in som mittback. Kyle blandar och ger och är i många fall osäkerheten själv. Skulle absolut inte spela Assyriska till dessa förutsättningar. Det man visade upp mot Hammarby är ett uddlöst anfallsspel, vilket kommer visa sig under säsongen. Admir på topp kommer inte att åstadkomma någonting ensam, och utan uppbackning från varken centralt mittfält (undantaget Brandeborn, som dock inte kan göra allt på egen hand) eller yttermittfältare så kommer man att få det mycket svårt med målskyttet.

Spelar man med Fredrik Holster, och han är på samma nivå som i premiären, så kan man lika gärna strunta i att åka ner. Aldrig sett en mer trögsprungen mittfältare i superettan. Bland det värsta jag varit med om. Utbytt efter 55 minuter och helt slut.

För att sammanfatta så tycker jag att det höga oddset är högst befogat. Assyriska har stora brister i varje centralt led i laget och jag ser inte att man slår Öster på bortaplan oftare än 1 av 7 matcher. Snarare lockar spel liknande Öster mål i båda halvlekar eller Öster ö 1,5 mål.