Reken igår på över 8.5 runs mellan Oakland Athlethics och Minnesota Twins satt efter att Twins utjämnat i sista (!) inningen och tagit matchen till extra innings. 7-4 vann Athletics till slut med.

Ikväll kollar jag på matchserien mellan Miami Marlins och Washington Nationals igen. Jag tycker mig se en chans att det kan bli över 7.5 runs i den matchen.

Statistiken talar kanske inte direkt för det då i Nationals senaste 6 matcher så har hälften gått över den linan. I Marlins 6 senaste matcher så har 2 matcher gått över den linan. Senaste matchen var lagen emellan då det blev 17 runs totalt.

Nationals startande pitcher Strasburg gjorde inte så jättebra ifrån sig i sin senaste start och släppte 6 runs på 4 1/3 inning. Samtidigt har han flest vinster mot Marlins än mot någon annan klubb. Hans ERA ligger på 6.10 efter två matcher och 10.1 innings. På de 10 innings har Nationals släppt 10 runs.

Marlins startande pitcher Koehler startade sin säsong bättre och fick en vinst mot Padres, han släppte 2 runs på sex innings och har då ett ERA på 3.00.

Senast jag rekade den här matchserien så var det Nationals över 4.5 runs. Det gick in, 5-0 blev det då. Ikväll tänker jag mig att Nationals får något liknande över hela matchen, och om då Strasburg inte är i riktig form så kanske Marlins lyckas få in några runs och då kommer det förhoppningsvis räcka för att komma över 7.5 runs totalt i matchen.

Under 7.5 finns för 1.76. Jag hoppas och tror som sagt att det blir över, ni får väl läsa och värdera lite så gör ni som ni vill :)

Finns även på Twitter @TwizMLB

Matchstart är 22.10 ikväll. Jag tar det ändå lite lugnt med insatsen på det här spelet men jag tycker att oddset ska synas - 4/10 Units spelas. Rygga på egen risk :)

This is the stats tab
This is the post tip