Ikväll ska Oakland Athletics försöka svepa med sig den 3:e matchen borta i Minnesota, en uppgift som man bör klara av utan några problem! Igår hade Athletics PROBLEM! Men lyckades ändå vinna med 7-4 vilket visar på bra moral hos spelarna, något som säkert sitter med i ryggen inför kvällens match!

Dom 8 senaste matcherna mellan lagen har alla slutat med "storsegrar" för Athletics.

7-4
8-3
11-7
9-1
11-0
8-6
8-2
18-3

Så har alltså dom senaste matcherna sett ut, alla med fördel till Oakland laget alltså! Ikväll pitchar Athletics med en ståtlig herre vid namn Dan Strailey, 25-åringen gör sin 3:e säsong i MLB och han säger att det är i år han kommer ta klivet från att vara en "pitcher" till att vara en pitcher!
Förra säsongen hanterade han väl med ett record på 10W 8L ska han vara minst sagt nöjd.
Han hade en ERA på 3.96, kastade 124 Strike Out's och släppte 74 Runs totalt under säsongen.

Strailey ställs ikväll mot #37, 37-årige Mike Pelfrey som hade en allt annat än lyckad säsong förra året, med ett record på 5W 13L och en ERA på hör och häpna 5.19(!)
Han släppte totalt 92 Runs förra säsongen och kastade 101 Strike Out's, han kastade alltså bara 9 fler Strike Out's än han släppte Runs, dessutom släppte han hela 184 Hits under säsongen..
Släpper man så pass många Hits så är man ingen jätte stor trygghet för spelarna ute på plan och baser.

Jag tror på ännu en seger utan problem för A's och tycker att hcp -1.5 Runs ser riktigt saftigt ut till @2.05 så vi kör!

Lycka till vid rygg!
Vid frågor finns på twitter @JonteMorriz

----------------- OBS!! Tidig matchstart så spela innan 19:05 för att vara med! -------------------

This is the stats tab
This is the post tip