Speltips

Speltips Schalke 04 v Frankfurt

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-04-11 20:30 Spela här

Speltips Schalke 04 v Frankfurt
Land: Tyskland Liga: Bundesliga
Odds: 1,72 Speltips: 1
2014-04-11 20:30 Schalke 04 v Frankfurt 1 1,72 holms

Det är inte bara den väldiga motivationsdelen att sluta tvåa bakom suveräna Bayern München.
Det handlar också om den jättelika fjädern som kan fästas i oktoberfesthatten OM man lyckas knäppa superrivalen från Dortmund på näsan och sluta före den svartgula maskinen.
För det handlar om ett tvåmannarace. Det är Schalke 04 - eller Dortmund. Resten är för långt efter.
Och för Schalkes del ser det faktiskt helt okej ut. Klart överkomligt program. Tre av fem matcher hemma varav bortamatcher mot svaga (men dock desperata) lag.
Det är bara att borra ned näbben i gräset och gasa och se hur långt det räcker för dagens hemmalag.
För ska drömmen slå in. Då duger det INTE att bränna mot ett halvmätt Eintracht Frankfurt som lugnt och tryggt ligger och simmar säkert i tabellen. Har ingenting med några europaplaceringar att göra. Och inte heller indragna i att åka ur.

Dessutom kan Schalke 04, så som det ser ut i skrivande stund, ställa upp med ett något bättre lag än vad man kunnat gjort de senaste månaderna. Säsongen har som bekant varit ett skadeelände utan dess like. Folket i klubben har inte vetat om de ska skratta eller gråta åt oturen som grinat laget i ansiktet (gällande den biten).
Nu är både Farfan och Santana tillbaka och med i truppen. Ett jätteplus. Och oerhört nyttigt då klubbens U19-grabbar spelar semifinal mot Barcelona samma dag.
Dock ett orosmoment gällande att Klaas-Jan Huntelaar klev av träningen i onsdags. Men det senaste jag läste nu var att det inte var värre än att han ska spela matchen. Från start.

Schalke har under hela säsongen varit ramstarkt hemma på läckra Veltins-Arena.
10-2-2 visar siffrorna. Bara Bayern München som slår det.
Nu när man är vässade offensivt. Möter ett både halvblekt och halvmätt Frankfurt. Det skulle förvåna å det grövsta om man försämrade den där hemmastatistiken den här fredagskvällen.

Troliga startelvor:
Schalke 04: Fährmann - Hoogland, Ayhan, Matip, Kolasinac - K.-P. Boateng, Neustädter - Farfan, Draxler, Goretzka - Huntelaar
Frankfurt: Trapp - S. Jung, Zambrano, Madlung, Djakpa - Russ - Lanig, Barnetta - Meier - Aigner, Joselu

holms - 10 April, 2014, 21:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!