Speltips Schalke - Frankfurt

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-04-11 20:30
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Odds: 1,70
Speltips: 1
Spela på Speltips Schalke - Frankfurt
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1
Hej gott folk som älskar att spela och lever för det utöver ert kärleksliv.
Nu är det så här att det här är första gången jag skriver ut mina tips så antingen litar ni på mig eller så gör ni inte det.

Matchen jag lirar på idag är Schalke som spelar hemma mot Frankfurt i Bundesliga och varför jag gör det är för att magen säger det. Jag tror stenhårt på att det blir 2-1 och Schalkes andra mål passerar precis gränsen från att man ska tro att det kommer att bli ett kryss och man förlorar sina pengar, men så blir det inte. Det blir en vinst och ni vinner era pengar.

Jag gissar på att många vill sätta en 1X på denna för att säkra inkomsten men helt plötsligt så blir det inte värt pengarna. Tror man inte på hemmalaget så kan man lika gärna skippa matchen.

Tänk er Schalke utan alla dessa skador denna säsog. Hur mycket poäng hade dom itne haft då liksom. Schalke har inte haft lika mycket tur som Liverpool i år från att vara fri från skador. Dom liknar mer Arsenal skulle jag säga. Bara att Arsenal inte klarar det hela vägen vilket jag däremot tror att Schalke gör. Tyskt starkt hemmalag som ska ge fan på att vinna denna hemmamatch även fast skador finns lite här och där. PANG, BOOM!! 2-1. Trust me!

Sen lägger jag även till Rotherham - Bradford 1:a.
Rotherham har väldigt fin form och deras hemmaform knäcker skiten ur bradfords bortaform ikväll. Rotherham har inte släppt in ett enda mål (sen 2011) på de senaste fem inbördesmötena och därav vunnit alla 5 matcher också. Trust me!

Dessa två ihop blir 2,64 i odds hos Unibet.

Insats: 400:-
Vinst: 1054:-

/Printzania
Spela på Schalke - Frankfurt hos Unibet
Printzania - 11 April 2014 - 18:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: