Speltips: Sävedalens IF - Höganäs BK

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-04-12 16:00
Land: Sverige
Liga: Div 2 VG
Odds: 2.50
Tips: 2
Om vi börjar med hemmalaget så är man på nytt (med rätt) bottentippade i år. Man har en ung trupp som har stått för en del svaga resultat under försäsongen. Bland annat förlorade man efter straffar mot Division 6-laget Gårda BK i östra cupen. Ifjol spelade man i Division 2 Norra Götaland och hade med årets upplägg fått spela nedflyttningskval då man slutade trea från slutet. Något annat än att Sävedalen slutar på en av de tre sista platserna hade förvånat mig väldigt mycket. Man har inte kvalitén eller bredden som krävs. Det är vad jag tror. Sävedalen saknar även fjolårets skyttekung, anfallaren Victor Axmalm samt mittbacken Carl Stridsberg som båda har blivit skadade inför seriepremiären.

Höganäs BK som ifjol äntligen tog steget upp till division 2 efter att flera år snubblat på mållinjen. Laget visade då att man är ytterst svårslagna och vann Division 3 Sydvästra Götaland överlägset. Höganäs har i stort sett fått behålla de nyckelspelarna som låg bakom avancemanget ifjol. Man har förstärkt intressant i främst anfallaren Samuel Aziz som erbjuder både spetsegenskaper som snabbhet. Han bildar tillsammans med fjolårets skyttekung och succéman Måns Carlsen en intressant anfallsduo som blir spännande att följa. Man har även värvat mittfältaren Boris Vidovic från seriekonkurrenten Högaborgs BK. På Högerkanten finns Admir Lekiqi som stod för 12 mål ifjol. På centralt mittfält finns Belvin Licina med förflutet i Landskrona Bois. Försvarsmässigt så ställer man upp med samma backbesättning som ifjol. Dock så saknar flera spelare erfarenhet från division 2-spel men är samspelta. Höganäs har själva satsat hårt inför den här säsongen och byggt upp det här laget över många år och även om man är nykomlingar så tror jag man är alldeles för bra för att åka ur serien. Men som sagt så kan mycket hända. Skulle Höganäs inleda med några förluster, hamna i en formsvacka och få flera nyckelspelare skadade så kan man naturligtvis åka ur. Sånt kan man inte veta innan. Men Höganäs har en mycket intressant startelva som under en bra dag där allt stämmer kan slå alla lagen i denna serien. Jag tror Höganäs är väl förbereda inför första året i tvåan och känns inte som vilken nykomling som helst. Det skall bli intressant om laget får en bra start på säsongen att se hur långt det kan räcka. Höganäs har haft en bra försäsong där man bara förlorade en av tolv träningsmatcher.

Höganäs har släppt sin startelva

Ludvig Rhodin
Niklas Hansen, Fredrik Lindgren Visar Nikqi, Philip Alm.
Admir Lekiqi, Belvin Licina, Marcus Karlsson, Boris Vidovic.
Samuel Aziz och Måns Carlsen.

Försvaren och tillika lagkaptenen Andreas Ljung inleder på bänken.

De flesta bolagen har med rätt gjort Höganäs till favoriter. Men Betsson och Betsafe har rökt något gott och gjort Sävedalen till favoriter vilket jag inte tycker är befogat någonstans. Därför erbjuds vi i skrivande stund höga 2.50 på Höganäs. Det är för högt för att inte prova. Gästerna är det bättre laget, har bättre spelare och fler matchvinnare och ska i mina ögon ses med mycket större vinstchans än oddset antyder. Därför blir det spel från min sida. Får Höganäs det att stämma under säsongen så tror jag man kommer vara långt före Sävedalen poängmässigt när vi summerar säsongen. Jag pratar inget all-in spel nu men oavsett hur matchen slutar så ska inte tvåan betala så högt som 2.50. Tycker ni annorlunda i eran bedömning så avstår ni spel.
  Sävedalens IF - Höganäs BK
Spela på Speltips Sävedalens IF - Höganäs BK
Killer - 11 April 2014 - 19:32
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
grandgoals36 - 2014-04-12 15:13

RYGG! Tror stenhårt på 2:an här!


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:30  Ottawa - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.89
02:00  Cavaliers - Celtics
Basket - NBA - 2 hcp +3,5
1.90
02:00  Nashville - Colorado
Ishockey - NHL - Col under 2,5 mål
1.80
04:30  Warriors - Rockets
Basket - NBA - 1 hcp -8,5
1.83
12:00  Herbert - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
1.71
14:00  Copil - Struff
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
2.10
16:00  M Ymer - M Zverev
Tennis - ATP Stockholm - Yme hcp +4,5 games
1.91
19:00  AIK - Sirius
Innebandy - SSL - 2
2.55
19:00  Storvreta - Falun
Innebandy - SSL - 1:a per under 3,5 mål
1.80
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming