Speltips

Speltips Sunderland - Everton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-04-12 16:00 Spela här

Speltips Sunderland - Everton
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.83 Speltips: 2
2014-04-12 16:00 Sunderland - Everton 2 1.83 Akberg

SPELSTOPP 16:07!

Evertons elva mot Sunderland: Howard, Coleman, Stones, Distin, Baines; McCarthy, Barry; Deulofeu, Naismith, Osman; Lukaku
Sunderlands elva mot Everton: Mannone, Bardsley, Alonso, O'Shea, Brown, Cattermole, Ki, Colback, Johnson, Wickham, Borini

Denna lördag minns vi det människorna som tragiskt gick bort i Hillsborough-katastrofen för 25 år sedan, därav skjuts samtliga 16.00-matcherna fram sju minuter. Bl.a. Everton som reser till nordöstra England, närmare bestämt till staden Sunderland för att ta sig an just 20:e placerade Sunderland.

Tabell:
5. Everton 32 18 9 5 +21 63p
20. Sunderland 31 6 7 18 -24 25p

Everton kör verkligen på i ligan och har överraskat mig stort i de senaste matcherna. Man har sex raka vinster där man bl.a. har vunnit mot Arsenal senast med hela 3-0. Resten av de vinsterna har inte varit mot det bästa motståndet men laget har tagit de trepoängarna som man har behöver för att nå Arsenal samt Champions Leaguekvalplatsen. Evertons tränare Martinez har lyckats med att baka fram lagets effektiva anfallsspel genom att spela aggressivt och sammanhållet med hela laget. Senast mot Arsenal med släpande spelare som Naismith och Osman som alltid var redo på returen efter inspel från kanterna. Laget har fortfarande en del skadebekymmer som man dras med men de senaste resultaten har verkligen visat att det inte ska vara några problem.

Sunderland kämpar på i botten av tabellen men allt mer tyder på att laget får tillbringa nästa säsong i andraligan Championship. Mycket synd då jag tycker att laget har tillräckligt med potential för att hålla till i högsta ligan. Det har man även visat mot många lag men Sunderland har verkligen inte haft turen med sig. Våran egna Sebastian Larsson tycker jag har varit mycket blek på senare tid, frisparkarna har inte fungerat som vanligt och vinnarglöden känns som bortblåst. Gillar tränaren Gus Poyet då han gärna visar upp sin passion för lagets bästa genom att stå och skrika vid sidlinjen. Nu står man dock utan vinst i de sju senaste ligamatcherna och det ser allt mer mörkare ut. Innan de två senaste förlusterna mot West Ham samt Tottenham låg Sunderland på en 18:e plats i tabellen och Poyet ville nå ut till fansen för att lugna deras kontraktnerver. Förlust med 1-2 samt 5-1 och nu färgar laget sistaplatsen rödvitt. Anser även att det blir en tuff morgondag!

Läget i lagen:
Everton: Återstår att se om Osman klarar att spela i morgondagens match, 50/50 är allt jag kan lova just nu då han har problem med ögat. Gibson, Kone, Oviedo, Traore, Jagielka och Pienaar missar morgondagens match mot Sunderland. Jagielka som utförde en träningsmatch tidigare denna vecka men som ändå missar denna match då Martinez ej vill riskera slutspurten samt kommande VM, enligt rapporter.

Sunderland: Saknar Altidore, Fletcher och Westwood.

Troliga startelvor:
Everton: Howard – Coleman, Stones, Distin, Baines – Mirallas, McCarthy, Barry, McGeady – Barkley - Lukaku

Sunderland: Mannone - Vergini, O´Shea, Cuéllar - Alonso, Sung-Yueang, Cattermole, Colback, Bardsley - Borini, Wickham.

Kommentar:
Sist prickade vi in ett Asian handikapp på -1 på dessa herrar då laget spelade borta mot Fulham. Hoppar handikappspelet idag då jag tycker två:ans odds ligger tillräckligt högt för att spelas på, om Osman spelar eller ej är självfallet en viktig faktor till att jag skippar handikappet. Jagielka som är en riktig stabil försvarare saknas alltså i detta möte, dock ska vi inte glömma mittbacken Distin i Everton som har gjort en otroligt bra säsong och som b.la. utnämndes till marsmånads bästa spelare! Tror Sunderland får det svårt att ta vara på sina anfall mot Everton, man har ej lyckats i de tre senaste hemmamatcherna och efter resultatet mot Tottenham tyder allt på att sammanhållningen inom laget är på andra äventyr.

Spel: Everton att vinna spelas till 1.83x hos bet365 med 2.5/5 units.

Twitter@akberg_


EDITERAD 2014-04-12 15.34:42

Akberg - 12 April, 2014, 15:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!