Speltips

Speltips Golden State Warriors @ Portland Trail Blazers

Sport: Basket Spelstopp: 2014-04-14 03:00 Spela här

Speltips Golden State Warriors @ Portland Trail Blazers
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Golden state Warriors +4
2014-04-14 03:00 Golden State Warriors @ Portland Trail Blazers Golden state Warriors +4 1.90 ABN

Inatt tar Portland Trail Blazers emot Golden state Warriors och dessa två lag har båda god motivation till att kämpa hårt inatt.

Golden state jagar Portlands femteplats i ligan medans Portland försöker hålla de förstnämnda på avstånd samt försöka gå om Rockets och ta en fjärdeplats för att få home court advantage. En seger för Portland här skulle stänga alla möjligheter för Golden State Warriors att gå om Blazers så om man vill kunna ta en femteplats blir det en livsviktig match att se fram emot.

Det är två grymma lag som möts, trail blazers har varit tveksamma men sedan man fick Aldridge tillbaks från skada har man varit imponerande. Golden state har inte varit pjåkiga själv med tre av fyra möjliga vinster. Curry är stekhet med fyra triple-doubles den här säsongen och det är få spelare som bär sitt lag som Curry gör. Warriors har också varit riktigt duktiga på bortaplan med 23 vinster medans Portland varit duktiga hemma. Det hela bygger upp mot en till synes jämn match.

Golden state Warriors har dock en liten fördel, det är sin statistik mot Portland. Fem av sex matcher har vunnits i matchupen och vad det beror på vågar jag inte säga.

Iguodala är game time decision för om han spelar matchen, men även utan honom tror jag på en mindre fördel till Currys Warriors (bra namn på indisk restaurang, någon?). När Portland låter sina motståndare gå över 100p är man generellt sett förlorare mer än vinnare, och det fixar definitivt Curry inatt. Man vill säkra sjätteplatsen samt försöka jaga femte vilket blir en bra morot för att vinna inatt.

Jag väljer att lägga Golden State Warriors +4 till 1.90 på bet365 och gissar på ett 112-109 slutresultat till Warriors favör.

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

ABN - 13 April, 2014, 23:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Waern - 2014-04-14 00:12:28

Vad tror du om Lakers +12?