Speltips

Speltips IFK Norrköping v Mjällby

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-04-16 19:00 Spela här

Speltips IFK Norrköping v Mjällby
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2,20 Speltips: 1 Asian -1
2014-04-16 19:00 IFK Norrköping v Mjällby 1 Asian -1 2,20 holms

Antar att det var många med mig som skrek in Djurgården till ett något för högt odds borta mot Mjällby i fredags. Och min plan är att göra detsamma återigen. Fast nu med IFK Norrköping som draghund.

Mjällby är nog märkligt nog det lag jag har sett mest av i årets allsvenska.
Halva matchen hemma mot Gefle. Lagets besök i Örebro. Och så nu senast då man föll hemma mot Djurgården med 2-0. Inför 2700 ensamma, ledsna åskådare.
Men det är ju så. Man har ofta den publiken man förtjänar. Har inte riktigt gällt Bajen genom åren, men i mångt och mycket så stämmer det.
Och det stämmer kanske framförallt just nu gällande Mjällby.
Starkt att hitta tillbaka hemma mot Gefle efter tidigt 0-2. Men Gefle på resande fot är alltid Gefle på resande fot. Och att lämna Strandvallen med 2-2 var väl till slut ändå inget att skryta över.

Sedan styred alltså bussen till Örebro. Och där syntes det tydligt att årets upplaga av Mjällby saknar riktigt spets.
Man var inte i närheten av att röra hemmalaget. Patrik Ingelsten i en roll bakom en ensam Kristian Haynes på topp skrämmer verkligen inte speciellt många backlinjer i det här landets högsta serie.
Man kommer överlag till väldigt få klara målchanser och som det ser ut nu, så tyvärr för er från Listerlandet, blir det inte bättre än så här, då blir det en kamp för livet för att undvika nedflyttning.

Mot Djurgården var man väl egentligen inte sämre. Men skapade inte de där målchanserna som resulterar i mål.
Stockholmarna gjorde ju dock sitt för att hjälpa Mjällby på bästa sätt genom att halka omkring på den fuktiga gräsmattan i några illa vald skor helt utan dobbar. Såg parodiskt ut vissa stunder.
Ändå: 0-2 på tavlan efter matchens slut.

Nu väntar alltså IFK Norrköping borta. Som inlett sådär.
Det här här blir i alla fall den andra matchen hemma på Parken. Och kommer man upp i samma nivå som senast här, ja då har jag ju oerhört svårt att se hur detta ängsliga Mjällby ska vara med och bråka om några poäng.
Då var det Helsingborg som inte räckte till. Efter en väl genomförd match över 90 minuter så vann Peking fullt rättvist.
Janne Andersson kan ställa exakt samma elva på benen som senast. Inga nya skavanker alls att rapportera om. Och det bugar och bockar vi för.

Sedan. Som en liten nätt och fin avslutning.
Mjällby trivs inte mot IFK Norrköping. Varken borta - eller hemma.
FEM raka förluster är siffran uppe i nu. Det är en del, faktiskt.

Spelar Norrköping Asian -1 till 2,20. Dvs instasen tillbaka om hemmalaget bara vinner det här med en boll.

holms - 15 April, 2014, 20:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Miiklo - 2014-04-16 05:55:45

Själv körde Mjällby seger och pengarna tillbaka på kryss. 4 i odds fick jag, körde även på Haynes som målskytt till bjudoddset 6 ggr pengarna:)))