Speltips

Speltips Örebro - Malmö FF

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-04-16 19:00 Spela här

Speltips Örebro - Malmö FF
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.83 Speltips: BLGM
2014-04-16 19:00 Örebro - Malmö FF BLGM 1.83 JoCaBetting

Hallå där! Det var ett tag sen vi skrev här på Rekat och Klart. Men nu känner vi att det är dags igen!

Det är dags för den fjärde omgången i Allsvenskan och det är Örebros tur att ta emot mästarlaget Malmö FF och det gör man hemma på Behrn Arena.

Örebro har börjat säsongen bra med 7 poäng på de tre första matcherna och man har inte gått mållös någon av dessa tre matcher. Malmö är som alla vet favorittippade att vinna Allsvenskan även denna säsong. Man har börjat på absolut bästa sätt med 9 poäng på de tre inledande matcherna och man har 7-0 i målskillnad. Malmö kommer som vanligt att äga matchen och skapa väldigt mycket framåt och det kommer att finnas ytor för Örebro att kontra. Och med deras vassa offensiv så tror vi att dom trycker dit minst en boll.

Vi tror att Örebro blir första lag att näta på Malmö denna säsong och Malmö kan ju inte gå mållös från en match. Därför väljer vi att spela att Båda Lagen Gör Mål. Odds 1.83 3/5 Units.

Följ oss gärna på Twitter för fler speltips! @JoCaBetting


JoCaBetting - 16 April, 2014, 00:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Schona - 2014-04-16 10:29:08

Tycker inte detta är spelvärt, borde legat på 2,00 för att jag skulle överväga detta. Dock kommer inte halsti starta då man vill förbereda cupmatchen i maj då han är avstängd. Göteborg är det enda lag som varit nära att näta och dem är bättre ÖSK. Men nä, raka 2an till 1,8 känns mycket ner värd.