Gårdagens spel på Braves blev ogiltigt då de sköt upp matchen pga dåligt väder.

Kollar ikväll på serien mellan NY Mets och Arizona Diamondbacks, igen.

Tredje matchen lagen emellan på lika många dagar. 7-3, 9-0 igår till Mets. Så ikväll kan de 'sweepa' Arizona, dvs vinna alla matcher i den här serien. Bara det är knepigt.

Mets startande, för tillfället, är Dillon Gee. Han har kastat i tre matcher hittills, 19.2 innings, släppt 16 hits och 11 runs. Motståndet har varit Nationals, Dodgers och Reds. ERA 5.03.

Arizonas startande, för tillfället, är Brandon McCarthy. Kastat i tre matcher, 19.2 innings, släppt 23 hits och 17 runs. Motståndet har varit Giants, Rockies och Dodgers. ERA 7.78

Två startande pitchers som annars brukar vara väldigt stabila, men som inte startat den här säsongen på bästa sätt, och vill förmodligen vända trenden ikväll. Om deras ostabilitet fortsätter kan det bli mycket hits och resultera i många runs.

Jag tycker det är lite 50/50 i den här matchen, men i och med att Mets offensiv verkar ha kommit igång mot just Arizona hoppas jag att det kan väga över till Mets fördel. 16-3 för Mets på två matcher, det kan ju såklart ändras helt ikväll när det är andra pitchers som startar.

Jag vill i alla fall syna oddset och lägger 4/10 Units på att Mets vinner till 2.30. Matchen börjar ikväll 21:40.

Läs, värdera, rygga på egen risk :)

This is the stats tab
This is the post tip