Speltips

Speltips IFK Göteborg - Åtvidaberg FF

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-04-17 19:00 Spela här

Speltips IFK Göteborg - Åtvidaberg FF
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.95 Speltips: Över 2,5 mål
2014-04-17 19:00 IFK Göteborg - Åtvidaberg FF Över 2,5 mål 1.95 JoCaBetting

Tjena! Gårdagens spel satt fint då Örebro lyckades spräcka Malmös nolla. Även idag fokuserar vi på Allsvenskan då IFK Göteborg tar emot Åtvidaberg hemma på Gamla Ullevi.

IFK har inlett säsongen ganska knackigt med endast 4 poäng på tre matcher, men det man ska komma ihåg är att dom redan har mött storlagen AIK och Malmö FF. Man tog en stark bortaseger mot AIK med 2-0, där IFK verkligen övertygade. Idag får IFK en ny chans att visa sina fans hemma på Gamla Ullevi vad man går för och vi tror verkligen att dom tar denna chans.

Åtvidaberg har börjat säsongen väldigt bra med sju poäng på de tre inledande matcherna och man har ett snitt på två mål framåt per match. IFK har vunnit de fem senaste mötena mellan lagen, så Åtvidaberg får det väldigt tufft ikväll.

I de fem senaste mötena mellan lagen så har matcherna slutat med Över 2,5 mål. Jag tror att IFK öser på framåt och gör minst två mål ikväll och med tanke på Åtvidabergs härliga målsnitt i inledningen av årets säsong så skulle det inte förvåna mig om även dom lyckas peta in någon boll.

Därför kan vi inte låta bli att spela Över 2,5 mål i matchen till härliga 1.95 i odds. 3/5 Units.

Följ oss på Twitter för fler speltips! @JoCaBetting

JoCaBetting - 17 April, 2014, 15:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!