Speltips

Speltips West Ham - Crystal Palace

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-04-19 16:00 Spela här

Speltips West Ham - Crystal Palace
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.725 Speltips: 2 (+0.5)
2014-04-19 16:00 West Ham - Crystal Palace 2 (+0.5) 1.725 Akberg

Londonderby då Crystal Palace reser till östra London, närmare bestämt till Boleyn Ground för att ta sig an West Ham. Spelet Crystal Palace Asian +0.5 (detsamma som dubbelchans) finns hos bet365 till 1.675x. Gå in på asianmarknaden för högre odds än på ¨dubbelchans¨-fliken. Tycker bolagen är lite fel ute om man ser förutsättningarna, med Crystal Palace senaste form och spel har jag mycket svårt att se West Ham plocka tre pinnar.

Tabell
11. Crystal P 34 12 4 18 -14 40p DLWWWW IDAG
12. West H 34 10 7 17 -9 37p LLWWLL IDAG

I och med CPs vinst över Everton på onsdagskvällen så har laget nu fyra raka segrar, vilket är extremt ovanligt för ett lag som ¨The Eagles¨ i högsta ligan. Everton hade från start svårt att få sina anfallare i skottposition vilket resulterade till ett massivt tryck från Liverpoollaget, men Crystal Palace spelade mycket smart och effektivt då deras kontringar var direkt avgörande, speciellt efter Evertons två reduceringsmål. Laget har även gjort det bra i senaste vinsterna mot lag som Aston Villa, Cardiff och Chelsea (1-0, 0-3 & 1-0). Anser att Crystal Palace är ett lag som är specialister på att vinna bollen ifrån sina motståndare, det visade man mot Everton då de sjönk tillbaka och vänta på läget att sno åt sig bollen och kunde snabbt påbörja en livsfarlig kontring.

West Ham fick se sig själva besegrade när konkurrenterna Crystal Palace klättrade förbi dem i ligatabellen denna vecka. I de två senaste matcherna har ¨The Hammers¨ mött Liverpool hemma och Arsenal borta, vilket resulterade i två förluster. Innan dess gjorde man två bra matcher där man vann mot Sunderland och Hull. Tycker ändå att laget har mycket att jobba på inför nästa säsong, just nu har man sju poäng ner till nedflyttningsplats och tror inte man är hotat på den fronten, då ska laget tappa det helt. Nu har inte Crystal Palace mycket mer att spela för än vad West Ham har, vilket inte gör detta spel till ett maxspel men helt kart värde i med West Hams oroande skador.

Crystal Palace saknar endast mittfältaren Dikgacoi,. Även mittfältaren Bolasie skadades i matchen mot Everton men rapporter på att han ska vara återställd är säkra.

West Hams försvarare Collins samt mittfältaren Nolan har dragits med skador men ska enligt besked vara åter i spel till helgens match, möjligtvis börja på bänken, framförallt Nolan då han enligt rykten inte riktigt är 100% än. Anfallaren Borriello saknas. Väntar fortfarande besked på försvararen O´Brien.

Kommentar
Om spelare som Collins och Nolan startar på bänken finns det fint värde i detta spel, oavsett om man tycker det nuvarande oddset är lågt. Nolan är just nu West Hams ¨vassaste¨ avslutare med sina sju mål. Spelet är såklart även bra om West Hams viktiga spelare får en startposition då jag anser att Crystal Palace är ett bättre lag i sin helhet. Om CP fortsätter på sitt fina spel senast mot Everton kan detta bli en enkel seger.

Crystal Palace Asian +0.5 spelas till 1.675x pengarna hos bet365 med 3/5 units. Testar även 0.5 units på Crystal Palace HT/FT till 5.50x pengarna. Tror även på ett målsnålt möte lagen emellan.

0-2

Twitter@akberg_


EDITERAD 2014-04-19 13.41:55

Akberg - 19 April, 2014, 13:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!