Speltips

Speltips Dubbel

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-04-18 18:00 Spela här

Speltips Dubbel
Land: England Liga: Championship
Odds: 4.95 Speltips:
2014-04-18 18:00 Dubbel 4.95 slevin

Hej.
Påskfotboll idag i England och jag koncentrerar mig på Championship där jag tycker mig har hittat ett par fina odds.

Doncaster-Derby 2:a odds:1.8
Derby har börjat hitta tillbaka formen igen efter en liten svacka där de trots bra, ibland till och med mycket bra spel inte lyckades göra mål. Detta har de dock fått bot på med 2st raka 3-1 vinster. På skadefronten börjar det se bättre och bättre ut. Endast Dawkins på skadelistan men om det är något som Derby har gott om så är det anfallare så det spelar inte så stor roll.
Doncaster ligger som förväntat i de nedre regionerna och slåss för sin överlevnad. 3 raka förluster, varav 2 på hemmaplan. På skadefronten är fortfarande Tamas och Husband avbräck medan kaptenen Wellens är osäker.
2 lag med mycket motivation inför dagens match. Doncaster slåss för överlevnad och Derby måste vinna för att kunna ta 2:a platsen av Burnley. Tror dock på Derby som har ett stundtals riktigt fint spel med snabba passningar.

Blackpool - Burnley 2:a -1 odds: 2.75
Burnley var det ja. 2:a platsen såg klar ut för ett par matcher sedan. Men efter ett par poängtapp orda så börjar lagen bakom närma sig. Spelet har låst sig de senaste matcherna, men om det är något lag de ska kunna vända mot så är det Blackpool. Blackpool som lyckats med att efter en fin fin start på säsongen, endast vunnit 2 av de 26 senaste matcherna(5 oavgjorda). En prestation i sig. Inför dagens match ser det inte så mycket bättre ut. Skador på spelare som b.la. Earnshaw och Broadfoot så kan jag inte se hur de ska kunna rubba Burnley.
Burnley har inga skador och ställer upp med samma manskap som senaste matcherna. Nej det här tar Burnley och den raka 2:an finns till 1.9 i odds. Tror dock att Burnley kan få in 2-3 mål så jag spelar -1 till 2.75

Lycka till vid ryggEDITERAD 2014-04-18 15.38:56

slevin - 18 April, 2014, 15:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!