Speltips

Speltips Chelsea - Sunderland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-04-19 18:30 Spela här

Speltips Chelsea - Sunderland
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.80 Speltips: Se rek.
2014-04-19 18:30 Chelsea - Sunderland Se rek. 1.80 Akberg

I lördagens sena match tar Chelsea emot Sunderland på Stamford Bridge och vid tre poäng går man om Liverpool, för tillfället. Liverpool står inför Norwich borta, en match där alla Chelseasupportrar hoppas på noll poäng för Liverpoollaget. En enorm press som Norwich har på sig om laget ska lyckas sno poäng i det mötet. I matchen mellan Chelsea och Sunderlands spelar jag hemmalaget att vinna och hålla nollan till 1.80x pengarna hos bet365 .

Tabell:
1. Liverpool 34 24 5 5 +51 77p
2. Chelsea 34 23 6 5 +42 75p
3. Man C 33 22 5 6 +54 71p
(...)
20. Sunderl. 33 6 8 19 -25 26p

Chelsea studsa tillbaka från bortaförlusten mot Crystal Palace genom att vinna hemma mot mot Stoke och borta mot Swansea. Lite problem mot Swansea där jag för övrigt tipsade om underspelet, efter 68:a minuter slog Demba Ba in 0-1 efter att två gula kort tilldelades Chico tidigt i matchens skede. Ba som mer eller mindre har hållit uppe Chelseas framgång på senare tid, framför allt när han frälste laget hemma på bron mot Paris SG då han slog in avancemangmålet i 87:e minuten. På hemmaplan de senaste sex matcherna har Cech briljerat då målvakten har hållit nollan i alla sex möten, endast släppt in två mål på nio matcher. Vilket självklart han ska ha en eloge för, en målvakt som levererar den formen är en av de bättre i ligan. Laget men framför allt försvaret är enormt stabilt på hemmaplan och inte en förlust har dykt upp (två kryss).

Räknar bort Manchester City i titelnracet, alldeles för utslitet med Aguero som har varit skadad allt för länge. Han har ingen tid att komma åter i form på de matcher som är kvar, Negredo och Dzeko är kalla som is och springer mest runt och sölar. Silva är den som kan bära laget i de återstående matcherna då han har sett mycket bra ut. Chelsea tycker jag ser längder stabilare ut, i hela laget även fast anfallarkrisen kommer och går... Schurrle och Ba har spelat bra och gjort flera mål var, tror någon av dessa herrar kan stänka in en balja på lördagskvällen, även Lampard har visat framfötterna.

Sunderland ligger så långt ner i tabellen som det går och krisen är ett faktum, kontraktet till nästa säsong i Premier League rinner laget ur händerna även fast Sunderland stundtals har visat prov på riktigt bra fotboll, jag tycker det är så synd. Man har skrällt flera gånger mot de stora lagen där man har överlistat alla genom att spela offensivt. Framförallt så har Manchester City haft enorma problem med bottenlaget då Sunderland har slagit ut Manchesterlaget ifrån cupen, vunnit hemma i ligan och spelat lika nu senast på Etihad Stadium. Man har även vunnit mot Everton borta i säsongens första möte.
Dock så har insamlingen av poängen gått enormt segt och med 26 poäng inspelade på 33 matcher så har laget bara sig själva att skylla på. Laget har i de tre senaste bortamatcherna mött Liverpool, Tottenham och Manchester City. I dessa möten har Sunderland gjort mål i alla matcher:

- I Liverpool styrde Sung Yeung in bollen på hörna i den 75:e minuten, Liverpool ledde med 2-0 och sjönk tillbaka något då segern låg säkert. Liverpool med riktigt uselt och skakigt försvar.
- Mot skakiga Tottenham med ett ledningsmål efter klant i hemmalagets försvar, då Chirices rent sagt passar Cattermole som har öppet mål.
- Två gånger om mot Manchester City i veckan, Manchesterlaget som är skadedrabbat och utkört. Finessen och stabiliteten inom laget är som borta då försvaret aldrig riktigt har hållit den kvalité som ryktet kräver kanske. Sunderland kom enkelt igenom Citys försvar då Wickham enkelt kunde placera två mål ostört.

Läget i lagen:
Hazard är osäker inför lördagens match, han står inför ett late fit-test men troligtvis missar han match.

Sunderland har skador på Sung Yeung, Cuellar, Fletcher och Westwood, missar match. Även försvararen Bardsley missar match då han är avstängd.

Kommentar:
Anser att Chelsea har en hel annan disciplin på sitt lag och stabiliteten är mycket bättre i försvaret då Mou spikar igenom. Sunderlands försvar är inte det tätaste och tycker Chelsea enkelt ska spela igenom det. Ett underspel är inget att tipsa. Chelsea att vinna och hålla nollan spelas till 1.80x med 2/5 units.

2,3-0

Twitter@akberg_

EDITERAD 2014-04-19 16.48:56

Akberg - 19 April, 2014, 16:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Akberg - 2014-04-19 16:49:57

Ett litet slarvfel av mig, tack!

VBS - 2014-04-19 13:36:26

Lite rättning i tabellen bara, City ligger inte på 75p, utan 71p med 22 W, 5 O, 6 L. Vet inte vart du fick informationen från men 23 + 5 + 6 är inte 33 matcher :)
1. Liverpool 34 24 5 5 +51 77p
2. Chelsea 34 23 6 5 +42 75p
3. Man C 33 22 5 6 +54 71p
Hoppas du har rätt i din rek, hejar på Chelsea och dom är starka hemma (spelar dock aldrig på lagen jag hejar på).

taxi - 2014-04-19 03:14:36

Cech är bäst i ligan och hoppas verkligen din rek går vägen, tar nog rygg då jag håller på Chelsea och det är vinna eller försvinna varje match nu.
Hade jag inte hållt på Chelsea hade jag nog varit skraj för denna då sunderland precis som Chelsea tenderar att spela sina bästa matcher mot de bästa lagen. Såg inte city-sunderland men att räkna bort city det ska man aldrig göra