Arsenal rak tvåa spelas mot Hull.

Ridåläge att reka sitt kära Arsenal, men vafan. Det här ska man bara vinna.

4. Arsenal 34 20 7 7 59:41 67
14. Hull 33 10 6 17 34:40 36

Hemma:
10. Hull 17 7 4 6 20:16 25

Borta:
4. Arsenal 17 9 2 6 27:30 29

Form:
11. Hull 5 2 0 3 4:5 6
15. Arsenal 5 1 2 2 6:13 5

Läget i lagen:
Arsenal sakanr Wilshere, Walcott, Diaby, Miyachi, Gibbs. Özil, Gnabry och Monreal är frågetecken.

Schezney
Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs
Arteta, Flamini
Ramsey, Cazorla, Podolski
Giroud


Hull saknar keeper McGregor (25 matcher) och Robbie Brady (11/3). Tänkbart lag:

Harper,
Rosenior, Chester, Davies, Figueroa
Elmohamady, Huddlestone, Livermore, Meyler
Long, Jelavic

Kommentar:
Hull har torskat hemma mot Chelsea, City, United, Southampton, Newcastle och Crystal Palace. Den generella trenden är att man inte riktigt räckt till mot de vassa lagen. Inte så konstigt då man har spelare som exempelvis Huddlestone och Livermore på mitten. Bra spelare visst, men samtidigt pojkar som aldrig lär ha en avgörande roll

Har nu sex poäng ner till närmsta lag under strecket och är ganska safe för nytt kontrakt. Kan i det närmaste rikta in sig på FA-cupfinalen som avgörs mellan just dessa lag.

Arsenal har ett skadeläge som inte ser särskilt gynnsamt ut. Börjar dock se lite bättre ut och till den här matchen kan nog Ramsey återigen starta. Som bekant är det bara seger som gäller här. Bortamatcherna man torskat är mot Manchesterlagen, Chelsea, Liverpool, Everton och hemmastarka Stoke. Inte mycket att snacka om egentligen mer än att konstatera att det är en bekräftelse på att man inte räcker till mot storlagen. Mot den här typen av lag har man dock i det närmaste gått rent. Efter kräftgången de senaste veckorna fick man en boost av straffsegern mot Wigan i FA-cupen och i tisdagens batalj mot West Ham var det egentligen inget snack om saken, trots att man hamnade i underläge.

Nej, förbättrat skadeläge, något bättre motivation och en must-win för Arsenal, som i grunden är bättre än Hull. Oddset på tvåan tilltalar här. Vill minnas att United i julas betalade runt 1.60 för raka tvåan, tycker inte Arsenals läge att vinna är så mycket sämre än vad det var för ett van Persie-löst United då.

1-2?

@nokkan21



This is the stats tab
This is the post tip