Speltips

Speltips Mjällby-BK Häcken

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-04-20 17:30 Spela här

Speltips Mjällby-BK Häcken
Land: Sverige Liga: allsvenskan
Odds: 2,15 Speltips: 2
2014-04-20 17:30 Mjällby-BK Häcken 2 2,15 rekarconny

Kära rekar vänner två dagar sedan jag rekade sist och då blev det vinst på ett kalmar FF till höga 2,65. idag blickar jag ner blickarna mot listerlandet och mötet mellan mjällby och häcken. hade tänkt reka Ålborg idag men när det redan finns en fantastisk rek på den matchen tänkte jag bättre att tipsa om någon annan då.

Mjällby har inför dagens match skrapat ihop två poäng på fyra matcher gefle hemma 2-2 och norrköping borta 1-1 men med en man kort. förlusterna har kommit mot djurgården hemma och örebro borta.

Mjällbys tränare lasse jacobsson säger att han tycker man har spelat upp sig mot slutet och borde ha tagit poäng mot Dif och det kan jag hålla med om då Dif inte alls spelade så bra men ändå vann den. Mot norrköping så tycker han dom borde fått alla tre pinnar med sig hem men då en utvisning satte stopp fick man nöja sig med 1.

Hans sista valda ord i interjuven när han ställs frågan vad får dig att tro på seger idag.

- Hålla ihop laget, och behåller det fina försvarspelet från Norrköpingsmatchen, samt att vi är bra i omställningsspelet. Då kan det mycket väl bli en välkommen hemmaseger.

Även en interjuv med gerhardsson gjorde och det jag tyder på han är att han tycker sex poäng på dom fyra första har varit rättvist men jag tycker dock att häcken var bättre mot helsingborg men man förlorade pga en utvisning på zutra. hade den aldrig kommit tror jag häcken hade klarat att stå emot helsingborg.

han har två vinster en mot halmstad 3-0 och en mot norrköping 2-0 båda har dock kommit hemma och borta har man mötte helsingborg och elfsborg som har gynnats i förluster 4-2 och 3-1 inför dagens match så saknas EL Kabir vilket är ett avbräck men gerhardsson säger att vi har lyckats vinna även när han har varit borta.

häcken saknar då:
el kabir, leonard zutra, samuel gustafson sen även fyra yngre killar som inte har startelva plats

Mjällby saknar: Gbenga Arokoyo, daniel nicklasson och jesper gustavsson där dock bara arokoyo är ett jobbigt tapp deras bästa back enligt mig men häcken saknar ju målskytten kabir i dagens match.'

häckens fem senaste borta matcher på lister landet har slutat med 3 vinster och två kryss ingen förlust.

lagens fem senaste borde borta och hemma mot varandra har slutat med fyra häcken vinster och 1 oavgjord häcken verkar trivas bra mot mjällby och i lagens senaste match den 15 mars i cupen i år vann häcken med 3-0 visserligen hemma då.

Men som ni säkert har märkt nu så är mitt lir för dagen Bk Häcken till 2,15 i dagens match tycker dom har en bredare och bättre trupp men bollen är rund och matchen ska spelas i 90 minuter.

Rygga på egen risk over and out

rekarconny - 20 April, 2014, 09:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!