Nattens spel på över 7.5 runs (poäng) satt bra. I slutet av fjärde inning så var det 10 poäng på tavlan. Brewers vann till slut med 8-7.

Ikväll kollar jag på samma matchserie, fjärde matchen i den här serien, och tror att Brewers har chans att vinna även ikväll.

Kvällens startande för Brewers Marco Estrada, har startat tre matcher i år, pitchat 17.2 innings, släppt 14 hits och 6 runs. 2 av 3 starter har varit på bortaplan och då har det gått aningens bättre än på hemmaplan. Red Sox och Phillies borta och Cardinals hemma. ERA 3.06. Har 5 vinster 0 förluster mot Pirates på 11 möten i karriären och ERA på 2.06 i de mötena.

Pirates startar Gerrit Cole, har startat tre matcher i år, pitchat 19 innings, släppt 20 hits och 10 runs. 2 av 3 starter har varit på bortaplan, det har gått aningens bättre på hemmaplan för Cole. Cardinals hemma, Cubs och Reds borta. ERA i år 4.74

Som jag skrev igår har Pirates rätt bra stats på hemmaplan mot Brewers. Det här är sjunde matchen mellan lagen i år, första matchserien vann Brewers alla 3, den här matchserien på 4 matcher har Brewers vunnit 2, Pirates 1 och den fjärde spelas ikväll.

Om Estrada kan fortsätta vara bra mot Pirates och på bortaplan, har Brewers bra chans att vinna ikväll. Brewers har börjat denna säsong bra och har 13 segrar och 5 förluster. Pirates har 8 segrar och 10 förluster. Från förra årets möten har Brewers slagmän något bättre siffror mot Cole än vad Pirates har mot Estrada.

Jag hoppas Brewers kan vinna mot Pirates, och spelar 5/10 Units på att Brewers vinner. Matchen börjar ikväll 19.35

Läs, värdera, rygga på egen risk :)



This is the stats tab
This is the post tip