Speltips

Speltips Washington Wizards @ Chicago Bulls

Sport: Basket Spelstopp: 2014-04-21 01:00 Spela här

Speltips Washington Wizards @ Chicago Bulls
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Chicago Bulls -4.5
2014-04-21 01:00 Washington Wizards @ Chicago Bulls Chicago Bulls -4.5 1.90 ABN

Inatt tar Chicago bulls emot Washington Wizards i United centre och det här har jag sett fram emot länge att få se.

I början av säsongen sa jag i en rek att "bulls behöver Derrick Rose för att vara ett slutspelslag" men ack så motbevisad jag har blivit. Bulls är nog det laget som imponerat mig mest och som har tagit sig från en kass säsongsinledning till en hemmafördel på första omgången i playoffet. Man är ett av NBAs hetaste lag nu och inte minst på hemmaplanen har man varit starka och imponerade denna säsongen.

Det är mycket tack vare Joakim Noah, som har varit en saving grace för Bulls och är i min mening en av NBAs top 3 spelare just nu.

En annan bra spelare som lyckats leda ett lag till slutspel är John Wall i Washington som blir ett orosmoment för Bulls inatt. Wall är som sagt bra, men också väldigt obalanserad. Han springer fort och är bra one on one men hans starka sida ligger inte i sina skott då han t.ex endast prickar 35 procent av sina försökta trepoängare. Bulls defense kommer definitivt ha Wall under uppsyn och försöka få honom att hålla sig borta från korgen och istället få honom att ta mid till longrange shots. Defensivt har man tidigare gjort det bra mot just Wizards då man vann senaste mötet med 96-78.

Bulls har tagit slutspelsplats sex raka säsonger nu och man har bra mycket mer rutin när det kommer till postseason än Wizards som har lyckats ta sig vidare för första gången sedan 07-08 säsongen då man åkte med 4-2 i matcher mot Cavs.

Det finns inte mycket tvekan i min skalle om vilka som kommer att vinna här inatt. Bulls har varit alldeles utmärkta på hemmaplan och tagit sig förbi många hinder under säsongens gång. Man gör en fin defensivt stark match och vinner med 90-79. Således spelar jag Bulls -4.5 till 1.90 på bet365 .

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

ABN - 20 April, 2014, 20:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
emilianoek - 2014-04-20 23:08:21

rygg på den!