Speltips Heby AIF v Bälinge IF

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-04-26 14:00
Land: Sverige
Liga: Division 4 Uppland
Odds: 2,50
Tips: 2
Heby AIF v Bälinge IF @2,50 Nordicbet (2/5) Division 4 Uppland

Nykomlingsmöte i premiären. Ett annorlunda nykomlingsmöte med andra ord. Både Heby och Bälinge åkte ur herrtrean förra säsongen. Det ska dock på pekas att Bälinges serie var betydligt svårare än Hebys.

- Har kollat runt i lagen samt surrat med seriösa och ödmjuka spelare. Bälinge är det tyngre lagen av dessa två. Bättre bredd och bättre fart. Jag själv har kikat lite på Bälinge. Har några enstaka vänner där också.

- Heby och Bälinge möttes i en träningsmatch för in allt så länge sen. Det var just på Hebys hemmaplan och då vann Bälinge väldigt enkelt med 2-0. Dock så var Bälinge långt ifrån ordinarie manskap. Styrka.

- Givetvis lite nytt i trupperna. Tänker inte rabbla massa namn för ni har väl förmodligen ingen aning vilka det är. Både Bälinge och Heby har tappat målskyttar. Hebys får ses som den största förlusten i Johan Kullander. Westberg har lämnat i Bälinge, deras enda tappt inför säsongen.

- Bälinge har gjort en bra försäsong och ska vara smått favoriter i denna match. Heby slår oftast bara långbollar på sin ensamme forward. Blir inga problem för Bälinges backlinje.

- Premiär så jag spelar lite avvaktande. 2/5 enheter åker in på Bälinge IF till 2,50.
Spela på Heby AIF v Bälinge IF hos Nordicbet
Spela nu
IB. - 20 April 2014 - 22:51
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: