Speltips

Speltips Falkenberg FF- IF Elfsborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-04-21 15:00 Spela här

Speltips Falkenberg FF- IF Elfsborg
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1,7 Speltips: 2
2014-04-21 15:00 Falkenberg FF- IF Elfsborg 2 1,7 rekarconny

Hej igen kära rekar vänner. Gårdagens rek satt ju på Häcken till 2,15.
Nya tag idag igen i allsvenskan där blickarna riktas mot "Ullaredsland". Falkenberg då haha
skämt åt sidor nu.

Tänkte gå emot Falkenberg även denna gången när dom möter Elfsborg. Där Elfsborg står i 1,7 i dagens match hos bet365 .

Saknas för Elfsborg gör Beckmann, Lans och Gashi inga jätteavbräck enligt mig det är Beckmann som är det tyngsta tappet enligt mig men tycker dom har bra ersättare.

Saknas för Falkenberg gör Svahn, Donyoh, Blomqvist-Zampi, Krizanovic dessa känns nog lite mer för FFF som inte riktigt har samma bredd som ett Elfsborg.

Det som talar för Falkenbergs vinst är? Ja bra fråga tycker jag det är väll om Elfsborg skulle underskatta dom och bara ställa ut skorna.
Sen har dom hemmaplan på naturgräs det är väll dom två faktorerna som ska ställa till det.
För inför säsongen tappade man målskytten Victor Sköld till åtvid. Assistkungen Eliasson till AIK och vänsterbacken Ervik till Mjällby. Sedan vände lånet Pär Frick tillbaka till just Elfsborg. Känns som fyra extremt tunga tapp där och sen på dessa skador dom har med.

Men dom spelade okej mot Kalmar inledningsvis, men fick dock inte in bollen och tröttades nog ut sen efter hand och det kommer dom göra även idag för detta Elfsborg känns som ett mer löpvilligt lag än Kalmar.

Visst Elfsborg har ju inte överpresterat på bort plan där man förlorade premiären mot Åtvid med 2-1 och sedan spela 0-0 mot Kalmar i en fartfylld match.
Men första tre poängan kommer idag tror jag då mycket tack vara bredden man har i truppen jämfört med Falkenberg och sen att man kommer löpa mycket mot ett Falkenberg som kanske inte orka det tempot.

Falkenbergs hemma facit så här långt är dock 1 vinst med 1-0 mot BP och en förlust 1-3 mot Kalmar och då ser vi att båda lagen har mött Kalmar redan så där har vi ju redan en liten mätare hur det kan bli i morgon.

Tyvärr Henke Larsson, men jag kan inte göra annat än att tror på ett Elfsborg till oddset 1,7 trodde dom skulle stå i 1,5 ,typ bara för att dom har ändå lyckats att vinna hemma mot två på förhand bra lag Häcken och Helsingborg.

Siffrorna imorgon? Varför inte 0-2, tror Elfsborg håller nollan nere i Falkenberg men men man vet aldrig bollen är rund och man ska kriga tills domaren blåser en sista gång i pipan.

Rygga på egen risk men 1,7 tar jag och säger over and out

Kanske ingen bra skriven rek men börjar bli sent för vissa ju där av kanske vissa stavfel.

rekarconny - 20 April, 2014, 23:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
rekarconny - 2014-04-21 08:38:37

Tack för den informationen

peterlars - 2014-04-21 00:31:38

det lär bli publik rekord eftersom det kommer 12 bussar med boråsare typ över 3000 boråsare blir ju som hemmaplan för elfsborg.