Speltips

Speltips Memphis Grizzlies @ Oklahoma City Thunder

Sport: Basket Spelstopp: 2014-04-22 02:00 Spela här

Speltips Memphis Grizzlies @ Oklahoma City Thunder
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: OKC Thunder -7
2014-04-22 02:00 Memphis Grizzlies @ Oklahoma City Thunder OKC Thunder -7 1.90 ABN

Oklahoma City Thunder är bakom Spurs och Heat mitt tredjeval till att vinna slutspelet och man ställs mot ett Memphis Grizzlies som gjorde en fin tredje och godkänd fjärdequarter i förra matchen. Frågan för Memphis del är som följer: Kan man hålla tempot nere och försöka upprepa tredjequartern för att ta en seger inatt och försöka ta igen underläget man fått efter game 1?

Tyvärr säger jag. Jag älskar när en underdog vinner och slår underifrån, men här blir det alldeles för svårt för Memphislaget. Durant, westbrook och Ibaka har varit alldeles för bra och på hugget för att Memphis skulle kunna rubba Thunder. Ett högt tempo har inte varit Grizzlies favoritspel och det var just det som slog dem i game 1 i lördags. Thunder vred upp sin speed och plockade alldeles för många rebs för att Memphis skulle kunna vara bekväma i sitt spel.

Memphis enda hopp ligger i att jobba jobba jobba hem vid transitions och försöka sakta ner främst Ibaka som älskar att komma med speed i transition och skapa enkla poäng för Thunder. Det var exakt detta man gjorde i 3e q i första matchen och om man ska ha någon realistisk chans att vinna inatt gäller det att man klarar minst tre sådana quarters, annars kommer Thunders starka fastbreak spelare i Ibaka, Westbrook och Durant ta över matchen som vi såg i första halvan av matchen.

Precis som i lördags förväntar jag mig en relativt ensidig match med tanke på att thunder helt enkelt är ett mycket bättre lag. Memphis Tony Allen sa efter matchen i lördags att "'It's kind of crucial down the stretch, with some guys getting fouls, and fatigue probably might've set in. Whatever the case may be, we've just got to be ready to play from start to finish. We do that come Monday, I like our odds.'' men det är alltid enklare att snacka än att göra, speciellt mot ett lag som Thunder. Durant, ibaka och Westbrook blir för mycket för Grizzlies att hantera än en gång och matchen slutar 107-92 till Thunder och således lägger jag -7 till 1.90 på bet365 .

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

ABN - 21 April, 2014, 21:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!