Hade spelledigt igår, senaste reken jag la ut var i förrgår, på att Brewers skulle vinna mot Pirates. Det gjorde de, efter 14 (!) innings spel.

Inatt tror, och hoppas, jag att Baltimore Orioles kan vinna på bortaplan mot Toronto Blue Jays.

Blue Jays startande pitcher R.A Dickey har inlett säsongen trögt, och inleder säsonger trögt, han säger själv att han är en slow-starter på säsongen och hoppas komma in i flytet snart. Bara hoppas det inte vänder inatt. Dickey kastar ett speciellt kast, Knuckleball, som inte jättemånga pitchers i ligan kastar. Han har kastat i 4 matcher hittills i år, 23 innings, 23 hits och 16 runs släppta. ERA 6.26

Orioles startar Miguel Gonzalez, spelat 3 matcher i år, 14.1 innings, släppt 19 hits och 10 runs. Hade 3 vinster och 1 förlust mot Blue Jays förra året. Kastade senast i O's vinst mot Rays, 3-0, där han kastade 5 innings med 3 hits och 0 runs emot sig i den matchen.

Det som är med Dickeys knuckleball är att antingen kastar han den jättebra och han kastar strikeouts, eller så har han dålig kontroll och det kan lätt bli en walk eller en hit. Sist han startade mot Minnesota Twins gick den bra i 4 innings, sen blev han kanske trött eller tappade fokus, och släppte 4 runs i femte inning och blev utbytt. Twins vann den matchen med 7-0.

Om Gonzalez kan fortsätta vara bra emot Blue Jays, och Dickey förhoppningsvis inte hittat sitt groove tills inatt, så har Orioles bra chans ta hem matchen till slut. Nu har ju Blue Jays fördel av hemmaplan så de slår sist i nionde inning om det står lika eller de ligger under.

Jag spelar 6/10 units på att Orioles vinner matchen. Matchen börjar inatt, natten mot onsdag, 01.07

Läs, värdera, rygga på egen risk :)

Editering: Kan flika in med ett filmtips här också, Knuckleball, en dokumentär där bland andra Dickey figurerar. Och tiden, 01.07.

EDITERAD 2014-04-22 13.02:40

EDITERAD 2014-04-22 16.56:48

This is the stats tab
This is the post tip