Speltips

Speltips NY Yankees @ BOS Red Sox

Sport: Baseball Spelstopp: 2014-04-23 01:00 Spela här

Speltips NY Yankees @ BOS Red Sox
Land: USA Liga: MLB
Odds: 1.90 Speltips: BOS Red Sox
2014-04-23 01:00 NY Yankees @ BOS Red Sox BOS Red Sox 1.90 MSrekare

Reds gjorde en fin match igår då man slog Cardinals med 2-0 i en överlag väldigt jämn match, båda lagens startande pitchers var fantastiska. Lyons, Cardinals pitcher som väntades vara instabil gjorde en ytterst bra start med tappade kontrollen över armen i 5e inning och i 6e spårade armen totalt med en hel del walks och wild pitches.
Överlag som sagt, en väldigt jämn och bra match.


Ikväll ska vi till Fenway Park , där ett väldigt jämnt möte är att vänta.
Yankees kommer på besök till Boston för en serie på tre matcher, första matchserien lagen emellan bestod av 4 matcher och slutade med hela 3-1 till Yankees.
Även dessa matcher var hyfsat jämna, Red Sox förtjänade dock en till vinst.


Startande för Yankees ikväll ;

Masahiro Tanaka, har inlett säsongen stabilt då har i detta nu går för en 2.05 ERA över 3 starter och 22 pitchade innings.
Tanaka gjorde sin MLB-debut just denna säsongen och har börjat stabilt som inte hör till vanligheterna när man är ny i ligan, gott självförtroende då han 2013 gick för en W-L på 24-0, för att inte bli skrämda av detta, bör man tillägga att något större motstånd inte erbjöds för hans del.


Startande för Red Sox ikväll ;

John Lester, även han inlett säsongen stabilt och ligger just nu på en 2-2 WL med en 2.17 ERA över 4 starter och 29 pitchade innings.
Lesters gick hela 8 innings och släppte endast en run och 7 hits över hans senaste start, förra torsdagen mot White Sox. Väldigt solid insats.
Lester gör sin nionde säsong i år för sitt Red Sox och enligt många utvecklats hela tiden trots en del grova dippar i hans karriär.
Besitter en ytterst fin fastball.Jämn match att vänta som sagt, 2 bra pitchers vilket kommer resultera i en hel del K's och en pitchers-game.
Jag tycker ändå värdet sitter betydligt mer i Red Sox då Tanaka inte mött ett så pass skickligt lag individuellt som Red Sox ännu och likt Lyons igår, tror jag att när väl armen ger upp så kommer detn ge upp på riktigt.
Fördel Red Sox då man lirar på Fenway Park, många lag som gästar Boston har haft det tufft genom åren.
Lester stabilare pitcher.
Red Sox revanschsugna och öppnar denna serien med en vinst med hjälp av offensiven, att ''NapNation'', Mike Napoli är i uppställningen igen betyder mycket.


___________________________

bet365 betalar oss i skrivande stund /1.90x på den raka ettan. Taget.
7/10 enheter

Vid oklarheter eller funderingar, lämna en kommentar nedan!
Även på Twitter - MSrekare

Lyccccka till!

MSrekare - 22 April, 2014, 19:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!