Speltips

Speltips Indiana Pacer @ Atlanta Hawks

Sport: Basket Spelstopp: 2014-04-23 01:00 Spela här

Speltips Indiana Pacer @ Atlanta Hawks
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Hawks +7.5
2014-04-23 01:00 Indiana Pacer @ Atlanta Hawks Hawks +7.5 1.90 ABN

Efter att Hawks gjort sitt jobb så har det följts upp med två rekar utan vinstresultat. Både Bulls och Thunder har svikit i inledningen av vårt älskade playoff. På jakt efter en ny vinst så går vi tillbaka till just Atlanta Hawks och mötet mot Indiana Pacers. +7.5 igen vilket jag fortfarande inte kan ses som motiverande hos Pacers. Man har inte gjort sig förtjänt av den och för jag skulle tycka att det fanns ett värde så skulle man behöva krympa linan till runt -3.5.

Pacers är fortfarande hemma och visst har man varit starka där men två utav totalt sju förluster har kommit mot Hawks. Formen är helt klart inte någon vidare medans Hawks går väldigt bra. Citerar ett styckte från förra reken,

” Det är ettan mot åttan i Eastern Conference men sett till L10 så är det Hawks som ser starkast ut. 7-3 mot Pacers 4-6 men nu är Pacers hemma och där är man extremt starka. 35-6 blev det totalt under grundserien vilket är bäst i NBA. Det ska egentligen inte vara något snack, Pacers ska vinna detta möte men jag är inte så övertygad att man gör det med en marginal på åtta poäng. Man klarade 15 poäng mot Magic som inte hade någonting att spela för men dessförinnan så får vi gå tillbaka till den 21 mars och det var för 14 matcher sen. Under detta tillfälle har Hawks faktiskt ställts mot Pacers borta och där tog man en förödande seger med 19 poängs marginal. Extremt imponerande. ”

Nej, Hawks vann rätt övertygande men jag tror det slutar tightare inatt. Hawks har ändå en realistisk chans att vinna så länge Pacers inte får spelet att fungera men jag säger en two points win för Pacers = Spel inne.

Följ mig på Twitter för fler spel! @ABNBetting

ABN - 22 April, 2014, 23:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!