Speltips

Speltips Portland trail Blazers @ Houston Rockets

Sport: Basket Spelstopp: 2014-04-24 04:00 Spela här

Speltips Portland trail Blazers @ Houston Rockets
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Trail Blazers +6.5
2014-04-24 04:00 Portland trail Blazers @ Houston Rockets Trail Blazers +6.5 1.90 ABN

Houston Rockets tar emot Portland Trail Blazers och efter en iskall inledning på slutspelet är det dags att vända på steken! Beklagar dock för lite kortare rek idag men spelet är inte mindre bra för det.

Portland var ett lag som tog sig till slutspel och sedan verkade slappna av i slutskedet av säsongen. Det var dock inte samma Portland som vi såg möta Rockets i game 1. Houston med den underbart skäggige herren Harden i spetsen var inför slutspelet stekheta, och man har visat prov på bra basket även i slutspelet men där måste jag säga att Portland har varit snäppet värre. Man har med Aldridge på 46p samt Lillard på 31p visat att man fortfarande är samma grymma basketlag som man var i början-mitten av säsongen. Dessa två monster har vaknat och när dom väl är taggade och ute efter blod är det otroligt svårt att få stopp på dom.

Ett lag som skulle kunna klara det är Houston Rockets, visst. Men då krävs det mer än senast vilket bara det är en "tall order" då man spelade otroligt bra basket och hela förlusten hängde på ett litet missat short ranged jump shot av Harden som han sällan missar.

Jag har vänt ut och in på det mesta här, och jag hittar ingen definitiv favorit. Jag gillar hur Aldridge och Lillard har dragits igång och krossar ute på plan men samtidigt är Howard & Harden på hemmaplan inget att leka med. Precis som vi såg senast tror jag på en tät matchbild där man inte kan skiljdra någon vinnare tills sent sent in i matchen och det skulle inte förvåna mig om matchen går till OT igen. Jag förutspår en 2-3pt win till något av lagen, kan inte riktigt besluta vilket men hursomhelst blir Trail Blazers +6.5 spelvärt oavsett vilka man ser som favoriter. Det hittar vi till 1.90 på bet365 och det slår jag till på.

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

ABN - 23 April, 2014, 22:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Waern - 2014-04-23 22:22:15

Jag kommer rygga denna.
Kommer även lira överspel då jag tror det blir myycket poäng i matchen.
Även Heat -10 liras!

Vad troe ni om dessa 3?

cacast - 2014-04-23 22:10:23

Över är ett bra spel tror Houston blir farliga idag
lycka till