Kenneth Bjerre v Fredrik Lindgren @2,10 Svenska Spel (2/5)

Spelet läggs hos Svenska Spel och i denna H2H gäller den totala poängen för hela tävlingen. Alltså inklusive semifinal och final.

Svenska Spel sätter Lindgren som favorit? Fel enligt mig. Bjerre är I stört bra form och åker ruskigt fort för tillfället. Det ska vi utnyttja.

Det är framförallt I England som han har levererat. Senast I onsdags körde han fullt och slog bland annat världsmästaren Woffinden otroligt enkelt. Bjerre gjorde en bra tävling i Auckland där han missade finalen på håret.

Lindgren har varit i lite “blåsväder” då SVEMO först stängde av honom från utlandstävlingar men drog tillbaka den fort då man insåg att man bröt mot sina egna regler. Tomtar. Lindgren gjorde en kanontävling för 3 veckor sen i Auckland då han gick till final. Där slutade han på fjärde plats.

Man kan inte skriva så mycket längre texter när det är H2H. Man kan rabbla siffror men det är inte relevant här utan det viktigaste är form och fart. Bjerre är bättre för tillfället och har åkt mycket senaste veckan. Något som ska utnyttjas på den polska banan. Lindgren tog endast 4p här förra året. Problem på de polska banorna. Spelar 2/5 units på Bjerre till 2,10 hos Svenska Spel Andra bolag ligger mer korrekt på 1,80.

This is the stats tab
This is the post tip