Ren besvikelse igår när Cubs förlorade på Wrigleys 100 årsdag. (Arenan)
Man spelade en stabil match från start till....8e inning. Sista inningen kollapsade man helt och hållet när man tappade ett 5-2 övertag till 5-7.
Cubs slarvade, tappade fokus...och Diamondbacks tog vara på det.
Så snabbt kan det vända, om man tappar fokus.


Ikväll ska vi till Detroit.
Tigers tar emot White Sox för en 4e och sista match ikväll där White Sox har fördelen och leder serien med 2-1, mycket pga en Grand Slam i gårdagens match som gjorde att man vände matchen från 4-2 till 4-6 och fick med sig en andra vinst.

Första 3 ;

3-1 White Sox win
8-6 Tigers win
6-4 White Sox win


Startande för White Sox ikväll ;

Jose Quintana, går för en 3.75 ERA denna säsongen med ett 1-1 WL över 4 starter och totalt 24 pitchade innings. Släppt totalt 24 hits och 13 runs, vilket innebär att han snittar en hit per match. Håller inte mot hit-potentiella Tigers.
Slutade 2013 på en 3.51 ERA och ett WL på 9-7 över 33 starter.
Hans senaste match mot Rangers släppte han 9 hits över 5 pitchade innings.
Quintana är vänsterhänt och har i början på denna säsongen haft det väldigt tufft med sina fastballs om han får kasta lite mer bollar än vanligt.


Startande för Tigers ikväll ;

Max Scherzer , en fantastiskt pitcher som förra säsongen gick för en 2.90 ERA och ett WL på hela 21-3! över sina 32 starter, imponerande.
Säsongen har inte börjat sämre då han just nu har en 2.33 ERA med ett 1-1 WL över sina 4 starter och 27 pitchade inning, har en inning ifrån alltså för att snitta 7 innings per match, visar hur kontrollerad han är som pitcher.
Har 0.96 WHIP som även det är ytterst imponerande, inte sämre än förra året då han över hela säsongen gick för en 0.97 WHIP. Fantastiska siffor.
Scherzer har endast släppt 19 hits över sina 27 innings.

Hans senaste start mot Angels, släppte han endast 3 hits över 7 innings.
Ytterst stabilt. White Sox är absolut inget lag som har något vidare offensiv, öppnar upp för Scherzer och hans fastballs som snittar hela 152 km/h.
Högsta fastball uppnådd av? 160 km/h.


Tigers uppställning ;

Davis
Kinsler
Cabrera
Martinez
Hunter
Jackson
Castellanos
Holaday
Worth
Scherzer


En stark lina man ställer upp med och här finner man ett flertal tunga namn, Cabrera, Kinsler, Davis, Hunter och Jackson är outstanding. Cabrera som är i topp 5 bästa spelarna i ligan, dominerar totalt.
Quintana släppte 9 hits över 5 innings mot Rangers, här möter han ett minst lika bra lag offensiv som svingar och kommer svinga en hel del i kvällens match.
Ett tufft lir att vänta för pitchern i White Sox.


____________________________


bet365 betalar oss i skrivande stund /1.86 på Tigers -1.5 Hcp.
6/10 enheter


Vid frågor eller oklarheter, kommentera gärna nedan så svarar jag snarast.
Även på Twitter - MSrekare

Lyccccka till!

This is the stats tab
This is the post tip