Speltips

Speltips Man United vs Norwich

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-04-26 18:30 Spela här

Speltips Man United vs Norwich
Land: England Liga: PL
Odds: 2.05 Speltips: Utd -1,5
2014-04-26 18:30 Man United vs Norwich Utd -1,5 2.05 Polsater

Manchester United -1,5 spelas till 2.05.

Att backa upp United, som varit så usla i år och som inte har något att spela för, mot ett Norwich som har allt att spela för - är jag galen? Kanske.

7. Manchester Utd 34 17 6 11 56:40 57
17. Norwich 35 8 8 19 28:56 32

Hemma:
11. Manchester Utd 16 7 3 6 22:19 24

Borta:
20. Norwich 17 2 2 13 11:40 8

Form:
19. Norwich 10 2 1 7 9:19 7
6. Manchester Utd 10 5 2 3 17:11 17

Läget i lagen: United saknar Rvp och Rafael. Svårt att sia om elvan, men enligt Svfans:

De Gea,
Valencia, Smalling, Jones, Evra, Carrick, Kagawa, Mata, Nani, Januzaj, Rooney.

Skadeläget är i alla fall bra och man har ingen anledning att inte gå för segern med bästa laget här.

Norwich är i princip skadefritt. Tänkbart lag:

Ruddy,
Whittaker, Turner, Martin, Olsson
Fer, Johnson, Howson
Snodgrass,
Hooper, Redmond

Kommentar: Alla vet vad som har hänt United i veckan, så inte mycket att orda om angående det. Jag tror hursomhelst att sparkningen av Moyes kommer få laget att gå samman och leverera i de avslutande omgångarna. Giggs, Scholes och Butt är legender med hög status i laget och känslan är att spelarna kommer sluta upp för varandra här och göra en riktigt bra avslutning för att ta med en något positiv känsla inför nästa säsong.

Norwich är alltså seriens sämsta bortalag - man har nio förluster med mer än ett mål i år. Sju raka förluster har man på bortaplan. Visst har man allt att spela för (förnyat kontrakt), men den motivationen jämnas ju ut av Unitedspelarnas motivation att ge Giggs en bra start. Då är det kvaliteten som avgör. Och där är det rätt stor skillnad mellan dessa gäng. Hade det varit en vanlig match i serielunken, typ efter en CL-bortamatch för United, då hade det här spelet kanske inte varit att föredra, då dels skrälläget varit större samt att en eventuell uddamålsledning hade behandlats mer varsamt. Norwich och den typen av lag kan ibland i såna matcher "dö" och "nöja" sig med att förlora med uddamålet. Nu är det liv och död. Varje poäng är viktig och det spelar ingen roll om man förlorar med ett eller tre mål. Måste chansa rejält vid underläge.

Tycker också Norwich var ganska dåliga mot Liverpool förra helgen. Matchen var i princip avgjord direkt. Även om man kom in i det tack vare ett slumpmål var man aldrig nära en kvittering. Då spelade man ändå på hemmaplan - där man tagit en tydlig majoritet av sina poäng.

Säga vad man vill om Uniteds hemmaspel i år, men fem av förlusterna har trots allt kommit mot lag på övre halvan. Fem av de sju segrar man tagit har man gjort med mer än ett mål - så det är lite antingen eller.

Min känsla är att United tar det här lätt. Visst kan man argumentera för att Norwich har kniven mot strupen, men det har man ju haft länge. Och det har inte hjälpt de senaste fyra matcherna - då man förlorat. Dessutom har man släppt in en hel del mål.

Norwich har ju också sparkat sin tränare. Chris Hughton fick gå för två veckor sedan och ersättaren Neil Adams har inlett med två raka torsk. Så det känns rörigt i klubben också. Man fick inte något direkt lyft av tränarbytet. Det hoppas jag däremot United får.

Sammanfattningsvis: United står bakom Giggs, som IVRIGT vill ha en bra start. Norwich är tokusla borta.

4-1?

@nokkan21

EDITERAD 2014-04-26 12.03:27

Polsater - 26 April, 2014, 12:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Ramtin - 2014-04-26 12:09:33

Så fort Moyes sparkades och jag förstod att Giggs skulle temporärt ta över laget kolla jag in olika spelobjekt vad gäller denna matchen. Är helt övertygad om att United idag kommer att avfärda Norwich ganska enkelt. Idag kommer United spelarna spela för klubbmärket och visa vad de går för. Flertalet av dem har underpresterat hela säsongen men i och med att Moyes fått sparken och Giggs samt flertalet andra gamla spelare har tagit över kommer detta tända spelarna som kommer gå ut hårt mot Norwich. Enligt Giggs presskonferens där han antydde om att laget ska spela som de gjort tidigare dvs offensivt så tror jag han kommer sätta in en riktigt offensiv 11 på plan och blir inte förvånad om United tar hem detta med 3, 4, 5 mål.

Fierom - 2014-04-26 11:24:41

Skrev likadan rek, så är inne på samma spår. Men den kom tydligen inte upp av nån anledning men detta jobbar vi in.

maggull - 2014-04-26 10:34:28

Har ett stort Unitedhjärta men att dom INTE har något att spela för stämmer NOT!6 poäng upp till Europa League plats måste vara ett liten Morot eller hur och sen nämner du att dom saknar Rooney du måste mena Van Persie???