Speltips

Speltips Charlton-Blackburn

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-04-26 16:00 Spela här

Speltips Charlton-Blackburn
Land: England Liga: Championship
Odds: 1,82 Speltips: Över 2,5
2014-04-26 16:00 Charlton-Blackburn Över 2,5 1,82 Beefcake

Jag prövar en tredje rek på över 2,5 i en match med Blackburn. Speciellt på bortaplan där de är grymt offensiva och vågade och dessutom med vetskapen om att de måste ösa på för att knipa sista halmstrået till chans att ta en playoffplats.
I Blackburns sista 6 bortamatcher har linan klarats, osannolika 32 mål har det blivit i dessa matcher vilket ger ett snitt på 5,3 mål/match!!! Totalt har man 6-9-7 och 33-40 i målskillnad på bortaplan i år, grymt målrikt alltså. Längst fram har man bla. Jordan Rhodes och Rudy Gestede som medför stora problem för varje Championship-försvar man möter. Blackburn har en strimma hopp att nå en playoffplats och kommer att gå för en trepoängare helt klart.

Charlton är långt ifrån det målgladaste gänget i serien, på hemmaplan är man sämst i serien med bara 17 gjorda på 21 matcher. I sista matchen fick man dock en tremålsskytt i Marvin Sordell vilket kanske medförde lite offensivt själförtroende till laget. Laget ligger väldigt pyrt till i nedre regionen på sina 45 poäng och ett gäng nedflyttningskonkurrenter ligger på 43. Man måste helt enkelt gå för en trepoängare för att hålla undan för Blackpool, Birmingham mfl.

Vad jag sammanfattningsvis tycker talar för spelet är två desperata lag som kommer att gå för tre poäng. 1.82 hos staten tas alla dar i veckan av mig

Beefcake - 26 April, 2014, 12:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!