Southampton v Everton.

Måste match för Everton idag, tappar Arsenal poäng i någon match framöver så är det onödigt att inte vara med och kämpa om CL platsen för Everton idag. Dom måste verkligen vinna varje match.
I princip så är dom ju klara för Europa spel men säker är man ju inte där heller men chansen är ju väldigt stor att det blir av, Everton ligger just nu på 35 spelade matcher och 69 inspelade poäng samt när Tott’ham som ligger 6:a precis bakom som också har 35 spelade matcher men dock bara 63 inspelade poäng hittills.
Därför tror jag som Akberg (http://www.rekatochklart.com/rekar/26101/) att Everton är de laget som tar hem 3 poäng idag. Därför kommer jag att rygga den. Samt spela ett till intressant spel på att Romelu Lukaku ska göra minst ett mål i matchen till @2,75x.

Lukaku senaste 9 matcher har han ändas gjort 4 mål. Samt under dom 3 senaste inte gjort ett ända mål. Nu ska jag inte vara en statiskt snubbe och chans att han gör mål bara för han inte gjort de på 3 matcher. Utan min tanke är att Kevin Mirallas fick besked att han inte kommer delta under resten av denna PL säsong så då är det ju Romelu Lukaku som blir den stora huvemannen i laget som frammåt ska pruducera målen som ska ta Everton till en 4:de plats samt en plats att kvala till Champions League spel. Självklart finns det andra i Everton som är duktiga Deulofeu, Barkley samt Naismith.
Lukaku är en riktigt skicklig spelare, stor och är bra med boll. Tror aboslut att han kommer ställa till mycket för Clyne, Fonte, Lovren och Shaw idag.
Tror att han kommer bli en stor spelare i dagens match, så hoppas att han visar hur bra han är idag för det kommer bli en riktigt bra match.

Everton som också har stora skadeproblem, Pienaar, Gibson, Oviedo, Kone, Traore, Jagielkas, Distin & Mirallas. Men Everton har ändå ett fint lag som verkligen kan spela fotboll.
Idag är dom ända byte från matchen mot United Distin & Mirallas som ersätta av Alcaraz och Deulofeu. Mot united spelade laget riktigt bra och Lukaku var riktigt bra.

Så min åsikt i denna match är att Everton vinner matchen och även att Lukaku är en målskytt.

Laguppställning:
Howard
Coleman
Baines
Stones
Alcaraz
Barry
McCarthy
Naismith
Barkley
Lukaku
Deulofeu

Matchen startar 13.45. visas på Viasat Fotboll.


SPEL: Romelu Lukaku målskytt i matchen.
ODDS: 2,75x.
BOLAG: Unibet .

+ Rygg på Akbergs på Everton 0.


Lycka till.


EDITERAD 2014-04-26 13.07:43

This is the stats tab
This is the post tip