Speltips

Speltips Helsingborg vs Mjällby

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-04-27 15:00 Spela här

Speltips Helsingborg vs Mjällby
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.60 Speltips: Accam anytime
2014-04-27 15:00 Helsingborg vs Mjällby Accam anytime 2.60 Polsater

Accam anytime goalscorer spelas i matchen Helsingborg mot Mjällby. 2.60 på Unibet ligger högt.

Blir en kortare rek än vanligt då det enbart gäller ett målskyttespel.

MÅSTEMATCH för HIF, som av många betecknas vara det första krislaget i Allsvenskan.

HIF har frågetecken för Sadiku, som inte tränade under lördagen. Mittbacken är dock med i truppen.

Matchtruppen
2. Carl Johansson, 3. Loret Sadiku, 7. Mattias Lindström, 8. Ardian Gashi, 9. Robin Simovic, 10. Álvaro Santos, 11. Arnór Smárason, 15. Emil Krafth, 21. Christoffer Andersson, 22. Andreas Linde (mv), 23. Daniel Nordmark, 24. Anton Kinnander, 25. David Accam, 26. Peter Larsson, 27. Måns Ekvall, 28. Jere Uronen, 30. Pär Hansson (mv), 31. Elias Andersson, 55. Abdul Khalili.

Indisponibla:
6. Andreas Landgren (knä)
20. Emmanuel Boateng (rygg)
32. Gustav Jarl (stukad fot)
33. David Svensson (stukad fot)

Mjällby har i skrivande stund inte släppt någon trupp, men bör väl inte ha några större avbräck frånsett Lukas Grill (4/0), som är avstängd. Ommöblieringar i backlinjen att vänta.

Mjällby har släppt in mål i varje match i år. Hade flyt mot Örebro att det bara blev ett, lite samma mot IFK Norrköping (som dock var uddlöst). Haft en del strul i truppen, med spelare som vinkat runt i nattlivet i Kristianstad och på planen har det gått tungt. Verkar vara det klart svagaste laget i AS just nu.


Helsingborg har fått en tung säsongsstart och nu är det BARA seger som gäller. David Accam är lite av mannen som ska göra det för HIF just nu. Äntligen är Simovic tillbaka vilket gör att man får en bättre balans och variation i anfallsspelet. I grunden är HIF ett rätt offensivt lag och om man bara får det att lossna kan det lätt bli 3-4 mål en sån här match.

Accam har gjort två av HIF:s mål i år, mot ett svagt Mjällby har han goda möjligheter att göra sitt tredje. Mot Mjällbys tunna offensiv kommer han få möjligheter. Är som sagt den som ska göra´t för HIF. För mig är han den överlägset farligaste spelaren HIF har att tillgå.

@nokkan21

Polsater - 26 April, 2014, 15:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!