Speltips

Speltips Oklahoma City Thunder @ Memphis Grizzlies

Sport: Basket Spelstopp: 2014-04-27 03:30 Spela här

Speltips Oklahoma City Thunder @ Memphis Grizzlies
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Thunder -3
2014-04-27 03:30 Oklahoma City Thunder @ Memphis Grizzlies Thunder -3 1.90 ABN

Oklahoma City Thunder är lite i skiten just nu efter 2-1 underläge mot Grizzlies efter 3 spelade matcher och nu är det dags att vända på steken för om man inte vinner inatt blir det väldigt svårt att hålla sig kvar och inte åka ut i första omgången. Jag tror utan tvekan att Durant & co tar chansen och spelar övertygande basket inatt då man spelat otroligt bra innan dessa två förluster mot Grizzlies och det är ju relativt allmänt känt att Thunder är ett bra mycket bättre lag än det vi har sett här i playoffet.

Med detta i åtanke ska man säga att Grizzlies borta inte är enkelt på något sätt och man kommer behöva en KD som storspelar men är det någon som vet hur man storspelar så måste det vara denna mannen. Jag tror definitivt också på att han efter sin klena insats senast steppar upp och helt enkelt gör en bättre insats overall i matchen som kommer.

Oklahoma City Thunder måste ta sig vidare, det bara går inte att man blir utslagen av Grizzlies. Därför tror jag på krafttag och maktdemonstrering inatt. Oavsett om det är på hemma eller bortaplan är detta en match man inte ska kunna förlora. Det är rätt mycket känsla i det här men jag skulle ändå säga att det är Oklahomas misstag mer än det är Grizzlies spel som har skapat situationen och när man inatt möts för en fjärde gång kommer vi inte se alls lika mycket av sunkigt Thunderspel som tidigare. Därför lägger jag Thunder -3 till 1.90 på bet365 .

Följ mig på Twitter för fler spel! @ABNBetting

EDITERAD 2014-04-26 20.56:05

ABN - 26 April, 2014, 20:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Langan - 2014-04-26 21:52:51

Ryggad fast inget hcp av mig!